Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Zasloužená karma.

:-)R^

4 2
možnosti
JN

Na tuto větu má copyright pan Ziegler.

1 2
možnosti
LB

Členka spolku Milion chvilek pro demokracii Alena Rybníčková na demonstraci na Letné přečetla manifest této iniciativy:

"Zajímej se, informuj se, co se děje, na státní, ale i na lokální úrovni, ověřuji si zdroje, naslouchej, naslouchej, jak to vidí druzí, mají pro to své důvody, respektuj je, vysvětluj, vysvětluj, jak to vidíš ty, co podporuješ, co ti vadí, co bys chtěl, vysvětluj, nepřesvědčuj, tlak vyvolává protitlak, jednej, hledej co můžeš dělat ty, co funguje podporuj, co ti vadí změň, co ti chybí tvoř, inspiruj se a inspiruj, přijmi svou odpovědnost, každý svým dílem rozhodujeme o tom, jak náš společný prostor vypadá."

Pokud vím, tak nemalá část lidí, kteří minulou neděli přijeli do Prahy ze všech koutů republiky, se angažuje v místním dění ve svých obcích a městech. I slepý si musel všimnout, že na demonstracích (ve 313 místech po celé zemi) se objevuje tolik mladých lidí, kterým není lhostejné, v jaké zemi budou žít oni a jejich děti. Mají na to plné právo! Jestli Milion chvilek pány Čumpelíky a spol. popuzuje, co jim brání, založit si vlastní iniciativu? Žijeme v demokracii, tak si ji užívejme... vždycky tomu tak nebylo.

7 0
možnosti
VS

Spartakiádě a hlupákům jsem se vyhýbal celý život. U spartakiády to vylo. Bohužel u hlupáků ne. Byl jich víc než zdrávoRv

2 1
možnosti
Foto

Bylo? Spíš jako by se množili dělením!

0 0
možnosti

Konečně trefný článek k demonstraci na Letné a k chování organizátorů, opozičních politiků.

Těch 250 000 účastníků je převážně pouze cca 13 % funkcionářů, členů a příznivců tzv. Demokratické opozice z celé republiky. Mohlo by jich být mnohem více.Skutečně to připomíná Spartakiádu. Mohli si v té Praze třeba i zacvičit.

Takže místo, aby dali lidem právo přímo rozhodovat a odvolávat politiky v rámci přímé demokracie,

tak raději svolávají demonstrace, které nic neřeší. Možná pouze k tomu, aby si mohli, alespoň zakřičet, což asi většinu těch účastníků z tzv. Demokratické opozice a organizátorů, intelektuálně uspokojuje.

Buďme rádi, že máme po dlouhé době premiéra, který své práci rozumí, něco už dokázal, ví co je potřeba a je schopen jednat kvalifikovaně i na mezinárodní úrovni! To ovšem neznamená, že ten nepořádek po předchozích vládách, se dá rychle uklidit bez zásadní změny zákonů.

Karma!

13 5
možnosti
VS

Máte pravdu je třeba prosadit zákon o odvolávání politiků. jako prvního by jsme odvolali Okamuru, pak všechny jeho poslance; poté poslance KSČM a nakonec bývalého soudruha a agenta StB Babiše.;-D.

4 0
možnosti
PK

A vidím jak trpí někteří diskutující, kteří nemají argument, ale váš článek se jim nelíbí. Tak alespoň příjdou, plivou kolem sebe a kvičí.

Mějte hezký den.

8 4
možnosti
Foto

Vy nějaké kvičení slyšíte? A nebude to tinitus? ;-D

3 1
možnosti
BK

R^R^, pane Máji, velice děkuji za vysoce inteligentní a pravdivý pohled na věcR^.

8 1
možnosti
Foto

Holobrádek s holým zadkem......... Je to inteligentní mladý člověk , který žije skromně z mála? Nebo člověk nedosahujicí moudrosti kmetů, kteří považují každého nemajetného za potenciálně nenasytného a mladého za hloupého?

1 0
možnosti
Foto

Tak to je opravdu strašně strašidelné - ta šokující pravda o těch organizovaných sletech. To je jako ty čarodějnické sabaty, jejichž aktéry a ďáblem posedlé účastníky spravedlivý inkvizitor Boblig z Edelstatu nechával upálit. Už ta sprostota, že se lidé na něčem domluví, je fuj Teufel! Spravedlivý a upřímný člověk, když ho napadne jít demonstrovat na Václavák nebo na Letnou, prostě přijde sám. Jiný přijde jindy, když ho to napadne jindy - také sám. Každý sám , v klidu, tiše - jako blbeček. Jako tichý blázen. Tak nějak v souladu s potřebou, kterou měli bolševici - nic se neděje.

5 0
možnosti

Já tam třeba byl jenom proto, že se tomu předtím Babiš vysmíval. Tak abychom mu ukázali, že je nás opravdu hodně. Máj je zmanipulovaný přestárlý pulec. který jenom automaticky opakuje propagandu, ale tak už to je: je jich velmi mnoho, zformoval je totalitní režim a oni jsou jím stále manipulováni. Je třeba počkat. I v Německu proběhla konečná denacifikace až po asi třiceti letech od války.

5 3
možnosti

No, aspoň jste se svěřil, že považujete za dostatečný rituál voleb a vše mezi tím odmítáte. Něco takového říkali komunisté až do roku 1989 a vlastně až doposud. Připomínám, že KSČ byla totalitní strana, něco jako NSDAP, a dnešní KSČM je její pokračovatelkou, aniž by bylo zřejmé, jak se od své totalitní minulosti distancovala, pokud tedy vůbec.

4 4
možnosti
Foto

Inu tak nějak jako by se malinko občas distancovala, ale vlastně ani ne:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik