Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I29v75a11n 84M29a26r55e28k

30. 6. 2019 21:06

P. Máji, karma. R^ [>-]

5 3
možnosti
ZH

V článku máte několik chybných úvah.

To, že je někdo bohatý, vůbec neznamená, že si nechce nahrabat ještě víc, nebo případně že je nekorumpovatelný. V případě Babiše platí v obou případech opak. Je mamonář, navíc bez dotací půjdou jeho firmy ke dnu. O jeho prosperitě si můžete nechat leda tak zdát, jeho prosperita není skutečná. Dluží bankám docela dost peněz a s klesajícími zisky se tak stane snadno vydíratelným a může jít velmi rychle na ruku bankovním korporacím - těm, kterým dluží. Což je ještě horší situace, než rozdělení na ovládané politiky a tahače nitek. Takže jeho včasné zabásnutí nás může ušetřit docela dlouhé řady různých problémů.

Nevím, proč si někteří myslí, že za těmi demonstracemi stojí zhrzení proherci voleb. Tito samozřejmě mohou situace využít ve svůj prospěch, ale váš článek se pohybuje na hranici konspirační teorie. Zkuste připustit, že hodně lidem prostě není jedno, že nám tu vládne čistokrevný psychopatický mafián, trestně stíhaný podvodník, prolhanec až na půdu a arogantní slibotechna, která hájí jen a pouze své zájmy, nikoliv zájmy ČR, jak se pokoušíte tvrdit.

7 4
možnosti
ND

Fakt znáte účetnictví A.B.?

3 1
možnosti
MK

Hezky se snažíte hájit toho svého guru. Jistě se vám za to odmění. Ale být vámi, pohlídal bych si, aby to stihnul dříve než půjde do tepláků.

5 3
možnosti
Foto

I40v67a61n 56M49a50r60e89k

30. 6. 2019 21:05

No a kdo ho do nich pošle, že by vy p."hrdino" ? RvRvRv

2 3
možnosti
MB

Vůbec nic se neděje. Vše je v cyklech. AB sedí na skluzavce a hledí dole na bazen zmaru. Ví, že musí sjet a mezi běžné plavce se mu nechce. Limity jsou dány - 51% v ČR nikdo nedostane, 30% je hranice možného. Dále to již nejde - Už má 25% - Pak ta skluzavka. Volby vyhraje - Koalici neseskládá! Skutečný Vládce ČR Miloš si mne ruce. Zase si povládne - chaos vyvolal - vyvolá tedy další. Dalších 6 let, je prozatimně v dupě. Píská se na něj v Liberti, na Schillerovou v K. Varech. Alespoň k něčemu je ta Sekta dobrá - Je tak si písknout - Odskáčí přes kaluže ... [>-]

4 0
možnosti
ND

Nojo Schillerová měla strašný šaty :-)

3 0
možnosti
Foto

Já bych to spíš viděl jako Sokolský slet. Neboť jeho duch je poněkud jiný, než býval duch Spartakiády. A to je rozdíl, který Vám i podobným ráčil poněkud uniknout.

Nedivím se, vy znáte jen ty spartakiády. Rv

6 2
možnosti

S převážnou částí obsahu se ztotožňuji. Napsal jste to rozumně.

5 3
možnosti
JL

Pane Maji."Prima demokracie" potrebuje presnou organizaci. Snad take, obcanskou nalezitost pro politickou soutez. O vasem navrhu je nutne vazne diskutovat.

Zde, pod vasim clankem je ukazka, jak jsou lide "nadseni" vasim navrhem. Zajimavosti v pecenim koblihu je dulezitejsi, nez vase "prima" demokracie. Perfektni ukazka zainteresovanosti ceskeho (moravskeho i slezskeho) obcana.

1 2
možnosti
JL

Ale, ale pane Stando Novaku. Minus si nezaslouzim. Mam rad ty koblihy od premiera. Jsou zdarna a vyjadruji pochopeni pro duchodce. Chtel jsem se odvecit a vy mi kazite radost. Stydte se!!!

3 2
možnosti
ND

Váš rozbor situace je rozumný a souhlasím s vámi. Jen připodotknu, že asi nebude mít žádný vliv na zaslepené jedince, kteří si myslí, že jen oni mají pravdu a nejsou ochotni popřemýšlet o předkládaných argumentech toho druhého.

A B vytýkají, že je majitelem médií, ale jak je zde vidět, tak jeho odpůrci zde mohou svobodně psát co je napadne.

15 4
možnosti
Foto

Ale v vašeho příspěvku je patrné, že ten patent na jedinou pravdu, máte také

5 3
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik