Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

obscénnosti na veřejnosti sice naprosto neschvaluji ale jsme sekulární stát a většina lidí jsou ateisté nechápu proč by menšina měla o něčem rozhodovat-proč věřící neprotestují proti existenci veřejných domů?

0 1
možnosti

M75i65l32a81n 94K76e46s82l

2. 6. 2018 22:10

Jak někdo přišel na to,že ženská vagina je místem hanobení.Nevím,zda se v ní hanobí jen státní symboly nebo všechno,co se kdy do ní dostane a je z ní zase vytaženo.Vždyť všichni jsme v ní byli a do světa jsme z ní ,až na výjimky, vyběhli.To jsme snad všichni zhanobení.To by bylo něco jako dědičný hřích.Vždyť vagina je pro lidstvo velmi důležitý orgán ženského těla.Je to hlavní znak ženství. Proč ji přisuzovat takovou funkci.Proč se na ni nedívat jako místo zrození.

0 0
možnosti
Foto

vždyť i Bůh poslal svého syna na zem skrze vagínu Panenky Marie přestože jako všemocný měl možnost vybrat si jiné přístupové prostředky

0 0
možnosti

Další místní ímám převlečený do křesťanské řízy. Buďto svoboda je nebo není. Pokud by se měla dodržovat nějaká křesťanská svoboda, podobně jako dysi socialistická svoboda zákonnost, vracíme se někam zpátky do zapáchající minulosti. Rv

1 6
možnosti

No určitě není. Mažou se zde komentáře i celé blogy. Dokonce i ůčty. A to nemluvím o ksichtoknize, tam mažou všechno co nezapadá do jejich vidění světa.

3 0
možnosti
Foto

stejně jako ta hra, tak i obsazení jeviště, je za hranou.

Jeden jako druhej.

2 0
možnosti

P61e50t14r 60T10o39m39e23k

2. 6. 2018 11:38

R^R^R^Cítím to úplně stejně.

4 0
možnosti

:-)........Samozřejmě souhlas! Jen zajímavost......tento týden na rozhlase Praha 2 byl hostem, v 8,30 biskup Malý. Rád ho poslouchám, je vzdělaný a má přehled, nejen o politice, ale i o kultuře. Překvapil mě, ale nijak to nehodnotím, ten se vůči Halíkovi, moc nevyhraňoval. Asi kolegiální hledisko. R^R^R^!!

0 1
možnosti

J63a67n 66R28á94ž

2. 6. 2018 10:36

Dovoluji si citovat z rezignačního dopisu profesora JAMU Petra Osolsobě, neb nevím, jak lépe vyjádřit, jak bychom měli vnímat svobodu v kultuře:

"Svoboda je na jedné straně omezena zákonem, ale na druhé straně, a to je mnohem důležitější, je omezena sdílenou úctou k těm hodnotám, které samu svobodu umožňují. Svoboda stojí sama na úctě křesťanství ke svobodě, kterou mnohá jiná náboženství neznají. Svoboda nesmí být zvůlí ani zlovůlí, umělecká tvorba se nesmí nikdy snížit na úroveň politicky účelového hanobení náboženství, které je historicky i demograficky naše, díky kterému jsme kulturně vyrostli, ať již je dnes vyznáváme nebo odmítáme"

K tomu dodávám: Je pro společnost špatné, když se kultura zaplivané hospody dostane na ulice díky anarchistům a náckům, ale stejně špatné je, když se kultura sexuálních exhibicionistů a prvoplánových provokatérů dostane z jejich uzavřené společnosti na veřejnou divadelní scénu.

11 0
možnosti
Foto

Díky, pane Máji, za shrnutí (a vysvětlení) pozadí tohoto problému, a v budoucnosti možná i kauzy. V dnešní době, kdy nikomu není nic "svaté" - a v umění převládla móda ošklivosti, je načase, aby jíž někdo prohlásil "císař pán je nahý." Není všecko zlato co se třpytí. A co možná platí na Balkáně, neplatí u nás. Každá akce vyvolává reakci - už té ošklivosti a neomalenosti bylo dost. Kritiku dnešních poměrů v zemi, i ve světě, lze vyjádřit i jinak, než podobným drastickým způsobem, který uráží city lidí - ať už věřících, nebo nevěřících. :-/Rv. Karma.

15 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik