Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Komunisté zase vyskakují - Vy jste toho autore jasným důkazem

9 6
možnosti
MB

Rozumně - Usnesení nic neřeší. Nikomu nic neukládá, není vymahatelné - netrestá. Říká pouze to, že mezi Fašismem a Komunismem, žádný rozdíl není. Obé vyplodí Totalitu - a ta následně zlo. Dohodněme se na tom, že 2 světovou skutečně zahájil Adolf. Aby dle Dohody se k němu gagster - Josífek Stalinů, o 14 dnů následně přidal. Hrůzy války netřeba popisovat. Nicméně rovněž , můžeme mít shodu, že Hrůzovládu zahájil Kreml. Od r. 1917 a jeho režim napáchal více škod, jako Berlín. Rovněž navrhuji souhlas - Berlín se poučil - Moskva, z jakési setrvačnosti - přepadává dále ! K tomu žádné Usnesení nepotřebujeme - Jde o reálná historická fakta. Že se to Komunistům a Putinovi blbě poslouchá ? - Tomu rozumím. Čemu ovšem Vladimirovič nerozumí ? Sám je důkazem a plodem toho šíleného režimu = Agent KGB. I bez usnesení a vyskakování. Závěrem, klid - Běžný Rus se o Usnesení, stejně nedozví! My však máme jasno, čest. Víme přece jak to chodí ... :-)

11 1
možnosti
Foto

Ano. Jde jenom o usnesení. ,,...Nicméně, můžeme mít shodu, že hrůzovládu zahájil Kkreml. Od r.1917 ...". I to lze akceptovat. Jen není na škodu připomenout, kdo a proč to bolševikům umožnil. Ony dějiny XX. století, a nejen v Evropě, se vskutku ,,nepočaly" až r.1917, ale ani ,,sedmero kulemi" v Sarajevu v r. 1914;-)

6 0
možnosti
Foto

Článek kolegy Vodvářky jsem četl a karmoval a pokud mě oči neklamou, a ony neklamou, tak se autor o tom přijatém usnesení zmiňuje pouze v perexu a pouhými dvěma větami: Kde jste vzal, že - "V tom zmíněném článku pak jeho autor mluví po celou dobu o tom, jak správné toto usnesení je"? Pan kolega Vodvářka ve svém článku pouze vypisuje historická fakta, která byste měl znát i Vy. Vy ta fakta neznáte?.

11 0
možnosti
Foto

Jsem si téměř jistý, že tihle autoři by stejně oslavně psali za socialismu o Sovětském svazu, skvělé RVHP a neporazitelné VS. Je to naturelem.

6 5
možnosti
Foto

J63i60ř79í 58K89i77n51d32l

16. 12. 2019 15:17

Pane Bicero, o paktu Stalin a Hitler a jak vznikla druhá světová válka se tehdy mluvilo v rodinách, ale na veřejnosti se mlčelo. Na školách se učili pokřivené dějiny, které vyhovovali totalitní ideologii. Dnes se o historii a dějinách mluví a píše tak, jak se mluvilo a psalo tajně a jsou i dostupné dokumenty z té doby a svědectví pamětníků. Já nechápu lidi, kteří dokáží obhajovat SSSR, který má na svědomí tolik lidských životů a tolik válek. Vždyť i my jsme zažili, co je to být vazalem SSSR a co nás to stálo. Já vás nechápu.

10 2
možnosti
Foto

J33i27ř96í 51K20i90n39d11l

16. 12. 2019 14:50

Západní vlády totiž mohly zradit Československo, ale jenom československý prezident, vláda a parlament mohli zradit, a zradili, vlast a demokracii.

6 2
možnosti
Foto

Západní vlády už krátce po vzniku Československa litovaly, že k tomu kývnuly. Masarykova i Benešova vláda neplnily sliby vůči menšinám, především Němcům i Slovákům. Reakce na sebe nedaly dlouho čekat. Sudety a Slovenský stát byly toho důsledkem.

1 5
možnosti
Foto

J93i69ř19í 79K39i47n91d19l

16. 12. 2019 14:44

Není příliš známá skutečnost, že 14 dnů před mnichovskou konferencí vyslal v naprostém utajení prezident Beneš prostřednictvím spojenců vzkaz Hitlerovi, že je ochoten podstoupit nacistickému Německu rozsáhlé území. S těmito pokyny se měl inkognito 15. září 1938 vypravit k francouzské vládě do Paříže ministr sociálních věcí Jaromír Nečas. Našely se originály Benešových pokynů, které jsou uložené v Paříži. Našel se i dopis, který byl ukázán na ČT 24. Československý prezident v nich nabízí prostřednictvím Francie a Anglie Hitlerovi kompromis, který má zabránit válce – území do šesti tisíc čtverečních kilometrů společně s dvěma miliony československých Němců.

5 1
možnosti
Foto

No tak takhle už pomlouvali Beneše komunisté. A vy o tom zde píšete už polikáté, takže asi nelze psát, že jde o nepříliš známou skutečnost.

4 2
možnosti
FS

Autore,jak velkou máte pravdu,ale už jsme v tom až po uši.

1 8
možnosti
AM

A11d12a80m 11M20a10l62ý

16. 12. 2019 14:43

Autore, zpochybňujete snad, že komunismus je zločinná ideologie s milióny obětí.

Zpochybňujete onen ostudný pakt Molotov-Ribbentrop?

Zpochybňuje, že v onen čas šlo nacistické Německo ruku v ruce s komunistickým Sovětským Svazem?

Proč kvůli tomu tak složitě sepisujete článek? Ke všemu plný nepravd a polopravd.

ANO. Komunisté už zase vyskakují. Naše demokratická společnost to velkoryse přehlíží a toleruje, ale jak se říká: Všeho do času!

13 1
možnosti
RJ

Nevím co autor, ale já zpochybňuji snahu přehodit vinu z německa na rusko. A to ne z nějakého zastání ruska, mě vadí to snížení viny německa.

Ve světě je viditelný trend kdy se snižuje vina německa. Například i tím že se tvrdí že Hitler nebyl tak hrozný jak ten hrozný Boris Johnson nebo Trump.

9 4
možnosti
VR

Průhledná a hodně stará taktika, souhu doktore. Komouši obviňují jiné z komoušství, když se jim to zrovna hodí, trapnéRv

8 6
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik