Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Čím AB vlastně fascinuje ? I tím, že ještě vůbec žije, že se mu podařilo Petrimex ukrást před rukou V. Mečiara. Ministr Ducký to štěstí neměl, byl zavražděn, podobně slovenský daňový poplatník - Za bývalá Národní podnik neobdržel zhola nic.Pak tedy emigrace do ČR. Věrní z StB tvoří jádro koncernu, předcházející obchodní vazby jsou zachovány a expanze může pokračovat ...

Typická postava 90 let s neúnavným žraločím tahem - uprchla do českého rybníka. Úchvatné, kdy nezakládá 1 firmu užitku. Přebírá již existující - okolnosti všeliké - smyslem je, získat vše kde tečou dotace. Získává i spolupachatele - M. Zemana. Politické, přátelské krytí je důležité - Své vlastní ještě více. Z kmotra a Bureše StB, se stává - Občan AB ! Nemá Lustrační osvědčení - nevadí - Ani prověrek netřeba ...

Často si říkám, jak by ČR vypadala, kdyby každý subjekt konal stejně ? Nikdo by daně neplatil, byly by optimalizovány - Cestou Dluhopisů, by naopak každého vyplácel Stát ! Vlastní děti bychom použili jako Bílé koně a celou rodinu zavlekli do machinací.

Nějakou dobu to funguje, vsadí se na osvědčené. Rozdávačný populismus, státní aparát a důchodce. Doba konjuktury - vcelku přeje. Pokud zdroje očekávaně vyschnou, vybílí se rezervy, které zde ponechal zlý Kalousek. Až dojdou, objeví se Státní rezervy železa, Daňové balíčky - Tím, že se nestaví dálnice, se i poměrně ušetří. K ničemu to nevede, nicméně - líbí se to. Někteří, se tomu šílenství jsou ochotni i poklonit ? ... :-)

24 1
možnosti
AM

A28d22a57m 13M87a61l31ý

5. 12. 2019 7:15

Aby premiér porušoval zákony, to fakt jinde nemají.

Když se vám to líbí ... Jsou i horší úchylky ... :-/

25 1
možnosti
LH

Mají, Itálie Izrael mělo i Německo....

1 3
možnosti
AM

Vy to teda schytáte až se demoblogaři vyspinkají :-).

9 11
možnosti
Foto

Psát na titulku kvůli banu nesmím, ale napsal jste to za mě. Karma.

8 20
možnosti
BK

R^, pane Máji, vidím tu úplně stejně.

5 23
možnosti
LV

Na rozdíl od všech ostatních podnikatelů, se rozhodl, že dá své služby na „oltář vlasti“

Zdroj: https://maj.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738032&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null

Až sem jsem to dočetl.

Debata nemá smysl.

12 1
možnosti
Foto

Měl druhou možnost. Podnikat dál jako dřív. Za zakázky a dotace solit 12 a dnes, vzhledem k dynamice jejich růstu, už možná 15% úplatky. Nikdo by ze staré gardy by ho nepronásledoval. Naopak jako "slepici snášející jim zlatá vajíčka" by si ho hýčkali. Agrofert by dostával stejné dotace jako dnes jen by ho stály kolem 300 milionů na úplatcích, byl by na rozdíl od stávajícího stavu ziskovější a pan Babiš kulatější, neztrhaný a klidnější.

6 8
možnosti
PK
PL

P36e55t55r 85L86o68r69e12n43c

6. 12. 2019 22:24

A kolik máte dioptrií?

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik