Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Myslel jsem, že lidé dnes volí AB ze tří důvodů: msty za proces transformace, osobnímu prospěchu nebo strachu, že nikdo lepší není. A zde vidím krystalickou víru a lásku k AB jako z reklamy na kofolu. Když ho miluješ, není co řešit. Kdyby ten pán neměl možnost získat si informace o životě AB a vše musel čerpat je ze zdroju AB medii, tak to pochopím. Mě se ale zdá, že si ty informace voliči AB nechtějí zjistit. Narušilo by to jejich integritu. Mohli by možná začít pochybovat. A to je nepříjemné. Je mnohem jednodušší vzájemně se utvrzovaz ve své víře v AB.

12 5
možnosti

Proč děláte reklamu na produkt v diskuzi,Ohavné.

0 0
možnosti
MF

Vy jste ten typ, co na potápěcím se titaniku bude řešit, jestli hudba hraje správně do kroku, přece se nencháte rušit z pohody !!!

3 0
možnosti
FM

Problém je v tom, že to, co Vy považujete za Titanik, je vlastně taková Noemova Archa ;-D

3 3
možnosti
Foto

"Na rozdíl od všech ostatních podnikatelů, se rozhodl, že dá své služby na „oltář vlasti“."

;-D;-D;-D;-D8-o8-o8-o8-o;-D;-D;-D;-D

Pokud to autor myslí vážně, a zřejmě ano, tak se jinak reagovat snad ani nedá.

P.S.: Jak jsem četl komentáře, tak bych tu dnes nasíral hodně fotek.:-)

14 3
možnosti
MZ

Autorem tohoto článku nemůže být Máj, ale jedině Apríl.

19 2
možnosti
JK

V jiném blogu se někdo ptá, co jsou zač ti voliči AB. No tady jeden je, v hlavě má jen Prchalovu propagandu, stačí mu to k rozhodnutí a nehynoucímu obdivu.

22 0
možnosti
PC

R^R^R^Pane Máji, ztotožňuji se s Vaším blogem. Proto zasloužená karma R^R^R^.

To, co se tady děje, je patologický hon na čarodějnice, jaký se už v historii mnohokrát opakoval a vždycky způsoboval mnoho zla a ničení životů. Připomíná mi to 50. léta (která jsem nezažil, ale jsou všeobecně známa), kdy podobně u nás řádili komunisté. A ti, kteří tento hon podporují, nejsou jiní.

13 28
možnosti

Taky bych řekl že ne...oligarchy u moci mají leckde i obviněné politiky mají leckde, ale aby se vše takto "snoubilo" v jednom člověku, to fakt jinde nemají...

24 1
možnosti
JB

J97a88n 24B21u26r52d55a

5. 12. 2019 8:29

Vládce náš, Slunce naše jasné.

14 1
možnosti
DR

Karma. R^

A chvilkaři se toho samozřejmě ihned chytli a budou zase excelovat na náměstích i před vánocemi. ;-D

6 22
možnosti
Foto

R^ Konečně rozumný názor. Nemám ráda hony na lidi a nechápu zdejší bojovníky za "čistou" politiku, kteří se k tomu honu přidávají. Politika nemůže být čistá. O co jim jde? O zákony, které se mění? O Babišův majetek? Ten bych nechtěla, fakt není co závidět. Jde jim o to, aby tam byl někdo jiný? Tohle bych i pochopila, ale to si musí počkat do voleb a ne chodit křičet do ulic.

11 25
možnosti
MB

Rovněž neschvaluji hony na lidi. Nicméně gangstery, podvodníky a agenty StB -Po 30 letech bychom již polapat snad měli ? Největší sranda je, že AB se lape sám ! Tak dopadá typ lidí - Workholiků, velikášů a hazardních hráčů. Nemohou toho nechat, jednat mají už i obří dluhy (43 mld. Kč) a hlavně nemohou ze hry vypadnout. K pověstné skříni tajemna by si usedl někdo druhý a zatopil by v peci. Panečku, to bychom viděli věci ! Andrej svá kamna musí obsluhovat sám, sedí si tedy u skříně a zatím se ohřívá. Teplota ovšem stoupá - blíží se Stoupa ! ...:-)

19 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik