Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte pravdu. Havlistům, ovládajících propagandu, je Miloš Zeman trnem v oku, on je však člověk inteligentní a s hlupáky si poradí. Hezký den !

4 6
možnosti
MK

Nesouhlasím s vámi, že žádná malá firma není poškozena. To je čirá demagogie. Samozřejmě že taková firma existuje. Vždy existují firmy, které na dotaci nedosáhnou. Nevíme sice, která konkrétní firma byla poškozena, ale bezpečně víme že je to jedna z těch odmítnutých.

Že Babiš trestný čin podle zákona nespáchal a pouze se zachoval hrubě nemorálně, to asi bude pravda. Překvapuje mě však, kolik lidí je ochotno toto tolerovat a dokonce schvalovat. A dost často jsou to lidé, kteří by někomu jinému nic takového neodpustili. Třeba pana Polčáka, který prohlásil, že "Zemana vyřeší příroda" by nejraději ukřižovali i když ani on žádný zákon neporušil a dokonce ani nikoho neokradl.

7 2
možnosti
Foto

Díky, pane Máji, za Váš článek, považuji ho za statečné vyjádření Vašeho názoru.. Ten problém s A. B. vnímám stejně jako Vy. Ale znáte to - "kdo chce psa bíti, hůl si najde" - a kdo chce neustále vyvolávat spory - důvody si také najde, případně si je dodatečně sám vy tvoří. (Adolf Hitler např. nechal zapálit Říšský sněm. Proč - víme. ). A. Babiš sice chyboval, ale v té době nejednal protiprávně - já věřím české justici, že i panu Šarochovi. R^

6 6
možnosti
JJ

99 procent podobných případů by podle sebraných důkazů a mnohých právníků skončilo před soudem a měl i tento, když tak věříte české justici. Teď už navždy zůstane na Babišovi stín viny, kdo ví, jestli to vlastně není Zemanův záměr, že?:-)

4 1
možnosti
RM

Pane doktore, vaše blogy čtu rád a podle vaší karmy je zřejmé, že je jste na blogu oblíben. Dovoluji si vám doporučit, aby jste u svých blogů zrušil diskuzi. Na to co vy píšete vždy čeká stejná parta, která má jediný zájem a to urážet a zesměšňovat.

3 3
možnosti
JJ

Karma neukazuje stupeň oblíbenosti, ale stupeň exotismu

5 3
možnosti
PD

Milé děti, nahoru se nedívejte - své vzory si hledejte jinde.

0 2
možnosti
JK

J60i31r71k14a 10K62o43r68n

22. 9. 2019 9:27

Kydy, to jestli Babiš spáchal, nebo nespáchal trestný čin měl rozhodnout soud, soudruhu doktore, tečka....to co předvádí Zeman je čistý Mečiarismus.

16 6
možnosti
Foto

Bylo by eticky vše v pořádku, kdyby OLAF v rámci nějaké běžné kontrolní činnosti dejme tomu přišel v souvislosti Čapím hnízdem na něco nepatřičného. Ale na počátku stálo udání, které sledovalo za cíl dostat Babiše z politiky. Nejde to přes volby, tak to mělo jít jinak.

5 4
možnosti
MK

Pokud je parta, která chce dostat Babiše z politiky dost vytrvalá, tak se nakonec dílo podaří. Bude však muset přitvrdit metody. Můžeme si zkusit tipnout, zdali další pokus bude ještě soft nebo zda už je na řadě atentát.

3 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik