Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Jste opravdu rád, že máme směšného prezidenta?

On sám přeci kategoricky konstatoval že nikdy v žádném případě nepoužije abolici v případu Babiš, jinak by se zesměšnil.

Vše ostatní je omáčka, která má zakrýt zapáchající maso

10 4
možnosti
JS

Alkoholika, umírajícího a nyní směšného. Nejste sám sobě poněkud trapný?

2 5
možnosti
PB

P58e95t82r 48B22u40r44i18a54n

22. 9. 2019 10:52

;-D vy to máte dopředu dobře nalajnované. Co prezident zamítl, to bylo hloupé a co protlačil, to bylo moudré.

Premiér, který se k veslu dostal údernými hesly o odstavení zlodějů, lobistů a oligarchů od koryta je sice zloděj, lobista a oligarcha, ale nic tím neporušil, tedy cajk.

7 2
možnosti
BM

Polopaticky. A přesto spousta co chtějí "bílé uhlí" nebude chtít a nepochopí. Neboť oni přece vidí bíle. A nedají pokoj.

2 0
možnosti
PD

Jsem opravdu malá firma a dotaci jsem nedostal, asi mě někdo potřebnější předběhl. Snad příště, ikdyž dokud tu budou Babišové, tak snad ať tu kapitolu (podpora malých a středních) raději zruší.

4 1
možnosti
Foto

Nikdo vás nemohl předběhnout, prostředky pro daný operační program nebyly úplně vyčerpané.

2 1
možnosti
JH

Velmi přesně a trefně popsáno!

Jen škoda, že takové realistické, výstižné texty se povětšinou objevují jen na pofidérním blogu a nikoliv v médiích veřejné služby....

6 4
možnosti
PB

P91e42t80r 87B22u91r96i74a21n

22. 9. 2019 10:53

Možná by se spíše hodilo napsat úderné a ideologicky průrazné texty.

3 2
možnosti
VV

Píšete naprosté hlouposti, např. "Zásadní otázka tedy zní: Je možné za něco takového dostat člověka k soudu, odsoudit jej a zavřít do vězení?"

Zájmem normálního právního státu by mělo být nezaleknout se žádných nátlaků a dostat případ před soud a ten by měl rozhodnout, indicií k obžalobě je i v začerněných spisech podle právníků až až.

4 1
možnosti
JH

Je třeba zabít Sekala!

3 3
možnosti
Foto

K93a36r39e50l 50C37a45c50h

22. 9. 2019 10:17

Tak jsem si pomyslel, kolik asi zbytečně vynaložených peněz nás stálo to čtyři roky dlouhé vyšetřování kauzy, která byla od začátku jasná. Kdyby totiž obchodní a finanční operace Čapí hnízdo byla dle platných zákonů napadnutelná, přišel by někdo ze štábu právníků Agrofertu o dobře placenou práci. To nepíši jako ironii. Bohatí podnikatelé to tak dělají. Jejich právní oddělení každou operaci dopředu právně ošetří. A ti nejbohatší na takovou práci nenajímají hlupáky.

Pokud jde o presidenta, musím s autorem článku souhlasit. President obvykle dlouho dopředu, jako šachista, dokáže odhadnout vývoj. Neříkám, že se nikdy nezmýlil, ale většinou by se politikům vyplatilo na jeho prognózy dát. Kupříkladu jeho varování před parlamentními volbami, aby si politici neuváženými výroky, kterých tehdy byla plná média, neuzavírali možnosti povolebních koalic. Jasné bylo, že volby vyhraje ideově nevyhraněné hnutí ANO. Kdyby s koalicí souhlasila ODS, táhla by politiku hnutí ANO doprava. Protože si to hloupými předvolebními výroky pana Fialy ODS sama zakázala, vstoupila do koalice ČSSD a ta táhne ANO doleva. To má samozřejmě důsledky a ty nechť posoudí každý dle svého mínění.

8 1
možnosti
Foto

ODS je k smíchu.

2 0
možnosti
JB

J92i68r80i 84B22o57r

22. 9. 2019 10:15

Je to marný,je to marný.

1 1
možnosti
BK

Tedy pane Máji: znova se mi potvrdilo, že Vy - když to vezmete do ruky a napíšete svůj postoj, tak prostě smekám a i když mám často stejné vidění toho všeho, tak jsem si vědoma, že proti vašemu uchopení, stylistiky a tak vůbec celému psaní - se prostě nechytám a jen žasnuV:-). Fakt bomba! Díky, že tu jsteR^R^;-).

4 5
možnosti
AL

Pane doktore, perfektně napsáno.

Dávám zaslouženou karmu.

Přeji všem slušným lidem nádhernou neděli!

:-)R^

5 3
možnosti
OZ

A miluješ teda demokracii, nebo ne Arnolde Amicusi?8-o8-o

3 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik