Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P87e76t89r 37B51u78r45i49a26n

27. 8. 2019 10:11

Nejvíc mi tento blog připomíná Antichartu. Prvně pošpinit imperialistické zaprodance, poté vyzdvihnout jediný správný prolidový režim a nakonec bezmezná chvála na vůdce.

A propos, tohle je co?

Václav Havel chtěl tehdy provádět "lustrace" navrhovaných členů vlády ještě před jmenováním premiéra.

Zdroj: https://maj.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725693

Jak a kdo může navrhovat členy vlády když není ještě ani jmenovaný premiér, který jediný je může navrhovat? Je vám dobře?

14 1
možnosti
VF

"Kofola - když ji miluješ, není co řešit".

5 0
možnosti
AL

Všichni VIP blogeři a udatní diskutující bojují s komunisty. :)

Třicet let od textilní revoluce pěkně v teple obýváků u klávesnice.

To se pak bojuje!

Akorát, že nikdo nedokáže říci jak.

:-)

7 8
možnosti
KT

To víš, Arnolde, každý neměl to štěstí, že byl v Lidových milicích jako Ty, který jsi bojoval se zbraní v ruce

11 2
možnosti
JK

Čekal jsem něco nového a ono nic. Co věta, to lež, nebo aspoň překroucená polopravda. Argumenty již mnohokrát použité, ohrané a vyvrácené, vyniká jen neobyčejný obdiv Zemana a všeho, čeho se jen dotkl, vaše volba, když se vám chce s tím žít, tak prosím. Zmizela slaboduchá argumentace o placených demonstrantech a nastoupila nová, že prý demonstranti nejsou "spontánní", že je jejich vědomí a podvědomí řízeno někým centrálně snad i pomocí médií, opozice a herců. Představa o spontánnosti je zřejmě ta, že demonstrovat se může jen náhodou na náhodném místě výkřikem hesla co vás zrovna spontánně napadlo. Zřejmě jde o srovnání s hluboce zakořeněnou představou předlistopadových komunistických demonstrací na prvního máje, kde se neúčast trestala v zaměstnání, a i na dětech či jiných příbuzných. Podobně ve vás asi zůstalo i nutkání ztotožnit se s nějakou autoritou, co vám bude napovídat jak žít svůj život. No jo, ona samostatnost vlastního kritického myšlení není nic jednoduchého, ověřování výroků a činů je celkem náročné a chce to cvik (jako všechno), nesmírně pohodlné je vybrat si nějakého guru a věřit, že mluví pouze pravdu. Tahle zakořeněná pohodlnost myšlení je největší zločin komunistického režimu, na ní vydělávají podvodníci, známí "šmejdi" i političtí sociopati, kteří se té hlouposti blbců smějí, že je volí je i přes to, že jim veřejně do očí řeknou, že jsou debilové, jak to řekl Zeman.

Já teda odmítám být za debila, chci svoje ústavní svobody nejen pro sebe, ale hlavně pro moje děti. Kdo nectí ústavu je zločinec, zrazuje vlastní národ stejně, jako ten kdo mu pomáhá, nebo ho k tomu navádí. Tihle samolibí vlastizrádci nemohou mít moc, slibovali ctít zákony a ústavu a co se děje, pravomocné rozhodnutí soudu je cár papíru a ústavu používají místo panapru. Nikoli spontánně, ale cíleně budu demonstrovat a přesně taky vím proč.

13 7
možnosti
JN

J36o42s39e50f 38N30i27k55l

27. 8. 2019 8:50

...asi máte jiné informace a víte co chtějí "chvilkaři" prosadit, znáte jejich program?... není program "antibabiš" a "antizeman" trochu málo?...

8 5
možnosti
JN

J48o18s86e80f 47N36i53k22l

27. 8. 2019 8:26

...co je cílem chvilkařů, jejichž lídři si jezdí pro "noty" k "sudeťákům"?..chaos a v konečné fázi zrušení Benešových dekretů?...Odstranění Babiše a Zemana berou jako překážky, které je potřeba odstranit?..a ví to ti, kteří jim sedli na vějičku, co je skutečným cílem těchto "chvilkařů"?...

6 9
možnosti
JK

No schválně co?

5 2
možnosti

...rozkaz, taváryšč Máj...:-)

8 3
možnosti
MB

Obdivuji Vás a říkám si, jaký je asi svět chlapa z fotky, kde vypadá docela rozumně? Co jej pudí, aby takhle v úterý sepisoval kopec volovin? Přesto s Vámi souhlasím! MZ je největší politik, politikaří ... Přímá volba žádný větší mandát nepřináší - Ústava se nezměnila, pravomoci jsou stále stejné. - Správně jste uvedl, že to není Státník ... !

Usnesení Spis - Vol 16/2013 - 62 - "Správní soud ztotožňuje s názorem navrhovatele, že řada tvrzení M. Zemana se mnoha lidem mohla jevit jako nekorektní, demagogická a některá dokonce lživá" ... (Lhal, ale volby jsou platné) ...

Nevím, co obdivujete na recidivistovi, 7x soudně potvrzeném lháři? Za sebe říkám, že mí rodičové, by mi s Milošem zakázali kamarádit - Přivést si jej domů, vůbec nepřipadá do úvahy! Chlapec špatné pověsti, obklopen špatnými lidmi a doprovázen svou špatnou povahou ! Ke skutečným Státníkům - skutečně čelem ! TGM moudře říká = „Budoucnost patří střízlivým - Mravnost je poměr člověka k člověku". Souhlasím Miloš má k sobě,vztah docela dobrý ! ... [>-]

10 1
možnosti
AM

Politika je vždy špinavá. To jen Havel zpočátku naivně blouznil, že pravda a láska zvítězí. Ano někdy zvítězí ale víckrát prohraje.

Prosím můžete mi vyjmenovat jen 3 polistopadové politiky, kteří občas nelhali či neříkali polopravdu. Drahoše prosím nepočítejte, ten většinou NEVÍ.

5 1
možnosti
JP

Karma, perfektně napsáno.

6 6
možnosti
KT

Mám radost, že Zemanovcům začíná lepit.

Díky, pane Máji!

15 4
možnosti
ZD

Vzhledem k Vašim "zásadovým" postojům se nedivím, že nepochopíte vcelku srozumitelný text. Jen s jinými argumenty.

3 4
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik