Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Škoda času pane autore, nebudete nikdy pochopen a vyslyšen. Pan Fajt si přece jen připsal šest nul a stál se tak majitelem galerie. nechte to plavat mainstream nikdy nepřesvědčíte slovy ani důkazy, vláček se rozjel a jede a jede a brzdy neslouží,,,,;-D;-D;-D

10 3
možnosti
Foto

Je mi z Vás dost smutno,jak snadno se necháte od Zemana oblbnout.Tak tedy znovu.O jakou korupci šlo?Dole v diskuzi máte vysvětleno čeho se týkala trestní oznámení.Vy a Vám podobní si nikdy nepriznate, že Vám Zeman lže a Vy mu na to bez myšlení skáčete...

12 5
možnosti
Foto

Když miluješ, není co řešit

3 1
možnosti
ZD

Píšu to dnes podruhé. Vše je tak divně podáváno, že se zdá, že o konkrétní jména a osoby nejde. Politika se nedělá na náměstích a občanům je předkládán jen první plán politického divadla. Vlastní politika se odehrává za paravány a v zákulisí. Neotevřel on "nějaký Staněk" (omluva) tradičními politiky tolerovanou Pandořinu skříňku ??? Zastavil by se další vývoj jen zveřejněnými jmény? Známé tváře uměleckého života mají na mnohé prvoplánové voliče silný vliv a na bilboardech vypadají vedle politiků dobře.

3 3
možnosti
AM

A80d47a36m 61M91a63l31ý

6. 7. 2019 9:00

Podruhé? A pořád stejná hloupost

4 2
možnosti
LB

Iniciativa Milion chvilek pro demokracii nemá s peticí za odvolání nekompetentního ministra kultury Antonína Staňka nic společného. Pokud se domníváte, že by měla vzniknout iniciativa na podporu Staňka, nic vám nebrání, abyste ji zorganizoval.

Zmiňujete "korupci nejhrubšího zrna" ze strany Jiřího Fajta, kterému zatím žádná korupce prokázána nebyla, zatím je ve hře jen trestní oznámení. To může podat kdokoliv na kohokoliv, na vás je může podat Jiří Fajt pro pomluvu, protože i on má právo - jako každý jiný - na presumpci neviny.

Ministr Staněk zdůvodnil odvolání ředitele NG Jiřího Fajta a ředitele Muzea umění v Olomouci Michala Soukupa ztrátou důvěry a údajnými hospodářskými a manažerskými pochybeními. Staněk mj. také tvrdil, že Fajt svým osobnostním selháním poškodil jméno České republiky mezinárodně. To však vyvrací reakce 33 představitelů předních zahraničních institucí, které naopak zdůrazňují, že NG pod vedením Jiřího Fajta návštěvnost několikanásobně stoupla a Fajtův výstavní program zařadil NG mezi nejprestižnější evropské výstavní instituce.

Ministrovo obvinění Michala Soukupa kvůli údajně předraženému pozemku pro olomoucké muzeum se už rozplynulo, když ministerstvo financí potvrdilo, že k nákupu předmětného pozemku vydalo předem souhlas.

A jak si vysvětlit Fajtovo obvinění, když zastupující ředitel NG Ivan Morávek okamžitě po odvolání Fajta z funkce ředitele, mu nabídl místo finančního ředitele NG?

Za Jiřího Fajta se postavilo 10 074 předních osobností české kultury i řadových občanů. Takže ani vám nic nebrání v tom, abyste bojoval za ministra kultury, který se mj. proslavil tím, že nezná rozpočet ministerstva, které řídí...

14 2
možnosti
ZD

Jako vždy perfektní.

2 1
možnosti
AM

A93d38a45m 76M27a14l14ý

6. 7. 2019 8:36

Blog tedy říká zhruba toto: Vážení demonstranti, toho co vše má na svědomí Babiš si nevšímejte. Buďte slepí k porušování zákonů. Tolerujte obrovský střet zájmů. Přehlížejte všechny ty lži. Soustřeťte se na kecy, které vám předhazujeme my.

6 2
možnosti
ZD

Jste profesionálním (marketér) nebo amatérským (tlachal) vykladačem cizích textů?

4 1
možnosti
DV

D72a25v18i10d 74V17l31k

6. 7. 2019 8:31

To je ale hloupost.

4 4
možnosti
JN

Asi ne, vypadá to, že je to pravda...

2 6
možnosti
Foto

Korupci nejhrubšího zrna?To ovšem opakujete jen Zemanovi lež.O jakou korupci ve skutečnosti šlo?Kdo.koho a proč korumpovat?To už jste konkrétně nenapsal, což se ani nedivím, protože nic takového se ve skutečnosti nestalo.Opakovani Zemanových lži není žádný argument...

2 3
možnosti
MK

Tvrdíte, že nic takového (ta korupce) se ve skutečnosti nestala. Jak jste na to přišel?

3 0
možnosti
Foto

Chvilkařům má jít o změnu ústavy, nikoliv o změnu premiéra.

1 0
možnosti
AM

A92d93a15m 73M39a23l73ý

6. 7. 2019 9:04

Ústava je v pořádku. To není výpůjční řád knihovny, aby tam muselo být do kdy přesně má kdo co udělat.

0 0
možnosti
BK

R^R^R^, pane Máji, děkujiV.

7 3
možnosti
AM

A83d37a97m 98M42a47l36ý

6. 7. 2019 9:06

Za každou lež V.

Dojemné.

Kde je blijící smajlík :-/

2 0
možnosti
Foto

Pane, mě je z Vás rovněž smutno... tak co teď s tím? Máme nějakou babu co nám poradí?

4 4
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik