Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný článek, pane kolego. Jen je v něm několik zcela nepatrných chybiček.

a/ Andrej Babiš není Kristus. On si to možná myslí, ale opravdu není. Na rozdíl od něj má sebou poměrně značné množství hříchů, v obecné rovině mnohem více, než obyčejný smrtelník.

b/ nikdo nechce likvidaci pana Babiše. Shromáždění na Letné požadovalo jeho demisi a v to důsledku jeho minulosti a přítomnosti, když jeho kroky a činy nejsou slučitelné s výkonem exekutivy.

c/ Demise premiéra je v demokratické zemi celkem běžným krokem, pokud je ve společnosti neklid, pokud jeho kroky jsou mírně řečeno nestandardní. Což se u nás bezpochyby děje. Demise není šibenice.

d/ pan Babiš dělá vše proto, aby se soudu vyhnul, tedy nikoli, aby vše svým chováním urychlil (úklid syna před policejním vyšetřováním, atd. jen tak pro osvěžení paměti).

Ale jinak - jak říkám - článek výborný.

Hezký den.

8 1
možnosti
Foto

Jste před vrcholem hory a vás někdo začne vyzývat, abyste to vzdal. Uděláte to? Pak jste chabým horolezcem.

3 3
možnosti
RP

Některé projevy na demonstraci jsem si poslechla..chtěla jsem i vědět i argumenty účinkujících. Docela mě zarazilo prohlašení jednoho z ekologů pama Piňose že se u nás každý den zastaví a zabetonuje plocha o výměře 14 fotbalových hřišť..pochopitelně vláda proti nic nedělá. Nějak se mě to nezdá s výhledem do budoucna..Rv

2 1
možnosti
SN

:-)........opět výborně! Ale.....jak je vidět, nezavděčil jste se! Plná korýtka využívaná bohatě od sametové revoluce jsou prázdná, naděje, že by se zase začla plnit je v nedohlednu!

Nejvíc mi vadí, že pod ohýnek fest přikládá nestranná ČTV! Sledoval jsem ji i včera, Pečínka tam mlel takové hlouposti a redaktor mu neodporoval, ba chválil.

Když už vezmeme jen ten fakt, že část toho byla vyvolána jakýmsi auditem, který nejdřív požadoval udavač Bartoš a když se ni nehýbalo tak to tam jel urgovat.

Auditu jsme se dočkali, ale tajného. Přesto už druhý den byl vhozen všanc médiím, nepřeložený, bez vyjádření úředníků našeho státu.

Samozřejmě, fungoval jako další rozbuška! Každý kdo má dírku.......do nosu, se k tomu "odborně" vyjadřuje, aniž by věděl jaký bude za 3 měsíce výsledek. R^R^

R^

4 7
možnosti
MB

Stando, no. Ze známosti Vás tedy již pouze neškodně - při úterku zdravím .. :-)

7 0
možnosti
VH

Blogu chybí už jen závěrečné shrnutí: Republiku si rozvracer nedáme!

11 2
možnosti
Foto

Je mi líto, ale Vašemu článku něco chybí. Pravda. Porovnávat počet voličů pana Babiše s počtem lidí na Letné je manipulace a demagogie. Nejste první. Nebo snad chcete věřit, že všichni, kdo se sešli už před Letnou v mnoha jiných městech, pak přijeli i do Prahy? A věříte, že každý, kdo si nepřeje mít za premiéra jmenovaného, byl na Letné? Myslíte si, že když je lidem nadáváno do řvoucího davu a frustrovaných nespokojenců, kteří nic nedokázali, že jim to nic nepřipomíná? Že v mnohých tato sprostota nevyvolavá obavy a nijak se nehrnou před kamery? A také : Letná nebyla mobilizace, ale demonstrace. Mnozí dali přednost jiným nedělním aktivitám, přesto ten protest uvítali. Ale pokud jste to vnímal jako povinnou účast frustrátů , které je třeba spočítat........., aby ti klidní a uvědomělí opravdoví demokraté měli přehled.......

9 1
možnosti
Foto

Ale vy jste nadšen tím, že se demonstrantům nadává, protože se tím jím přidává na větší důležitosti než jim náleží. Nebyl to ale Benda starší, kdo označil demonstranty za lůzu?

1 3
možnosti
BK

Velikánská karma, pane MájiR^. A velikánský dík:-).

2 4
možnosti
MS

Zajímavé. Opět se argumentuje menšinou a většinou aniž by autor dodal přesné údaje. Pouze napsal, že se na Letné sešlo čtvrt milionu lidí, což odpovídá volebním výsledkům TOP 09. Ale už nemůže potvrdit jestli byli mezi demonstranty i voliči ANO, kolik příznivců demonstrace nepřijelo atd.....

3 0
možnosti
Foto

Jste další v řadě těch, co vůbec neznají pojem morálka. Nejde o zpochybnění voleb. ANO má vládnout, ale bez Babiše. Vzpomeňte si na Grosse, který odstoupil kvůli igelitce s penězi. A nic se nestalo. ČSSD postavila jiného premiéra a jelo se dál. ANO už tak pokleslo v morálce, včetně Vás, že tvrdí, že bez Babiše by to nešlo. Ale šlo. Nechcete abych si o Vás myslel, že volíte podle obličeje a nikoliv podle programu? A tvrzení, že když Babiš odstoupí, tak ho Zeman jmenuje opětovně, takže to nemá cenu, je taky mimo mísu. Ano, Zeman by to možná udělal. On je morálka velkolepá, ale proč mu nedat příležitost, aby ten svůj hnus zase jednou prezentoval, nebo třeba i mile překvapil.

10 2
možnosti

Pokud by Babiš dobrovolně odstoupil (tj. nebyl odvolán), tak ho Zeman nemůže jmenovat znovu proti jeho vůli. To by bylo protiústavní. Nikdo nemůže být nucen k vykonávání funkce proti své vůli. Teď jde jenom o to, Babišovi vysvětlit, že už to nechce dělat.

1 0
možnosti
MB

AB vůbec není třeba ukřižovat - On to ochotně provedl sám se sebou! Nabídl projekt, že bude lépe + sám sebe, že to tedy vyprodukoval. Má k tomu dokonce papír i prachy do lidu pumpuje. Oni mu zase nejsou vděčni a pískají na něj ! Projekt Hnutí ANO je skutečně fantastický! Marketinkový produkt, který zde opravdu ještě nebyl. Postaven na fantastických lžích a dovedném manipulátorství! V absolutních číslech přidání důchodcům + 200 Kč, o klesajícím Státním dluhu, který je stále stejný, o tom, že po 3.8 km nové dálnice ČR bude silnější a lépe se pojede. O chuti rozdávačna, kdy se dá sleva na cestování 6 mld. Kč a v Rozpočtu 2020 se resort Dopravy očeše o 12 mld. Kč! O chuti 40 mld. deficitu rozpočtu, aby k 31.05.2019 to již bylo 51 mld. Kč! Čísla k 30.06.2019 ? Když je nejhůře - tak se šáhne do Rezerv a výslednice se poupraví. Už i Komunisté se začínají podivovat,co je tzo za Hospodárku! Je to přesně jako za starých časů - Žvaní se, projídáme se - neposouváme se. Souhlasím - Věšinovost společnosti to neřeší - Žije přece teď. Reálná životní úroveň skutečně je a Bureš to přece zařídil. Začíná to pukat - Vše je v cyklech ... :-)

5 0
možnosti
VS

A penězích Andreje Babiše, které povětšinou vydělává díky dotacím a ničením krajiny,R^

3 0
možnosti
Foto

Nepochopil jste nebo nechcete vidét, že Babiš se všemi možnými způsoby nezávislým soudům snaží vyhnout. Demonstrace totiž byla především právě o udržení nezávislosti soudní moci, což vám zjevně uniká.

Stejně tak zbaběle se chová i Rath.

Oba dva tito lidé jsou ryzí zbabělci a křiváci.

Je smutné, že oba mají v naši společnosti mnoho podobných jedinců a ti nyní v druhé vlně obhajují neobhajitelné.

Vaše přirovnání s Kristem je neadekvátní a tudíž hanebné.

7 1
možnosti
PK

Netěší mě kauza Rath, ale v demo jsou obstrukce před soudem běžná věc a je na žalobci předložit dostatečné důkazy. Bez důkazů to jde třeba v Rusku,nebo v Iraánu, či s,Koreji.

3 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik