Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bych to nepřeceňoval. Křivka slávy a prodejů šla evidentně dolů a bylo třeba se nějakým prohlášením prostě zviditelnit a tak to prostě udělal. Jen marketing. A že se k němu přidala umělecká 3-4 liga je jen pochopielné a motivace je lautr stejná.

4 1
možnosti

Na druhou stranu na rozdíl od řady exponentů naší umělecké sféry je Tomáš Klus v tomto naprosto konzistentní.

0 0
možnosti
Foto

Nóó ́, sice jsem v reakci na nějakého diskutujícího své pravila, leč u Vašeho příspěvku mě nejvíc zaujalo datum narození T. K. Jsem si myslela, že je aspoň o 6 let starší. (Ne skrzevá názory, skrzevá vizáž.)

Karmu máte nicméně za obsah, ne za můj údiv. ;-);-DR^

0 0
možnosti

Souhlasím se vším co jste napsal. Umělci někdy mohou působit jako prodejné děvky. Živí se něčím co jiní neumí. Jejich "výrobek" ale nelze změřit nebo zvážit i když za něj chtějí peníze. A tady nastupují do hry veličiny jako známosti, popularita apod. Jen nejlepším stačí vést svou cestu profesionálními výkony, ostatní hledají různé cesty. A tak jak někteří prostě tvoří, jiní spekulují na výsledek nadcházejících voleb a již se vidí v modrých košilích jako avantgarda společnosti.

6 0
možnosti

My důchodci ho neznáme, tak je jeden z mnoha. Ať si zpívá kde uzná za vhodné.:-)

2 1
možnosti
Foto

Mluvte, prosím, za sebe. Takže žádné MY důchodci.

Jsem důchodkyně, Kluse znám; a stejně jako on, tak třeba Bílá, Hrušínský a další "celebrity" i ze sportu, které čas od času "mají názory", mně jsou v oblasti politiky ukradení. Stejně jako kdyby tito - v nějaké oblasti výjimeční, či populární, anebo jen známí jedinci - mluvili do zdravotnictví, školství apod. :-P

2 0
možnosti

J49a71n 10S69v93a59t22e34k

4. 8. 2018 16:23

No ono by se, kdybych zveřejnil, že rovněž nesouhlasím s panem Babišem, vzhledem k tomu, že nejsem populární a známá osobnost, nic nestalo, nemělo by to patřičný dopad.

Když ale toto prohlášení zveřejní populární zpěvák, náhle to někomu (podporovatelům pana Babiše) vadí. Proč asi?

Ve skutečnosti nechtějí slyšet názor oponentů, zejména pak těch, na které nemohou mít nic "v zásobě", těch, kteří jsou v očích veřejnosti nepochybně lepší, než kterýkoli politik. Proto jim nevadí ani tak různá shromáždění, organizovaná politickými oponenty, a naopak jim není recht, když někdo relativně "čistý" projeví svůj nesouhlas s jejich konáním.

Na obranu pana Babiše a jeho sympatizantů lze jen podotknout, že stejně by se chovali i jejich političní oponenti, kdyby někdo jako pan Klus vystupoval veřejně proti nim...

7 0
možnosti

J52a80n 86S73v92a28t25e48k

4. 8. 2018 16:41

Doplnění:

A právě proto, že vyjádření pana Kluse coby občana může mít větší dopad, než kdyby se skutečně angažoval v některém politickém subjektu, vede některé k tomu, aby ho "onálepkovali" a přisoudili mu záměr "stát se politikem". Celkem správně soudí, že Klus - politik by pro ně byl méně nebezpečný než Klus - aktivní občan...

6 2
možnosti

M36i91l59a74n 70K48e59s16l

4. 8. 2018 15:46

Bojkot Babiše Klusem a spol.mi připomíná sankce vypisované Trumpem Rusku. Někteří ekonomové říkají,že ty ruské šance škodí více nám než těm Rusům.Nebude to stejné i s těmi uměleckými sankcemi.Nebudeš zpívat nedostaneš prachy.Možná,že pan Klus a někteří další mají popsaný diář kšefty i na příští rok.Jsou na tom tak i ostatní?Měli jsme štěstí,že podobně nejednali význační umělci za komunistické éry.Ti si uvědomili,že zpívají a radost přinášejí především lidem a ne Jakešovi a Husákovi.Zpívali a jsme jim vděčni.

4 6
možnosti

A nebo jsou na světě lidí, kteří se nechtějí chovat jako Jidáš a nechat se koupit za pár tyček salámu a klidně pár korun oželí.

P.S.: Význačné umělce z komunistické éry je asi nutno rozdělit na ty, kteří

1) Nadšeně zpívali a nadšeně přinášeli radost komunistické straně a lid byl jenom publikum (z vašeho příspěvku jsem si vyvodil, že to jsou ti, kteří bavili vás),

2) opravdu zpívali pro publikum, snažili se s komunisty si moc nezadat (a museli živit rodiny a každý taky není hrdina a snaží si zachránit normální život),

3) chtěli zpívat a přinášet lidem radost, ale "nějaký" politik rozhodl, že to tak nebude.

Zaplať pánbůh, že dneska se může pan Klus rozhodnout jak chce a důsledky, které pro něj bude mít jsou jen v tom, kdo si jej !objedná" a kdo ne.

1 0
možnosti
Foto

Jako je jedna TV J. Soukupa, tak toto je diskuze J. Hermánka))

5 1
možnosti
Foto

Kdo umí, ten umí. Musíte se více snažit a nezávidět.

3 3
možnosti

P78e98t57r 22B73r50o52ž

4. 8. 2018 13:19

To je ale snůška blábolů.

Proč by někdo, kdo veřejně vyjádří svůj názor, musel hned jít do politiky?

Ubohá dedukce.

13 2
možnosti

Kecy v kleci.Plácnutí do vody.Už chybí jen aby se vyfotil s Kalouskem.

5 2
možnosti

J35i26ř69í 33J38a41n45d36a

4. 8. 2018 12:47

Mnozí se zde ohánějí "názorem". "Názor", někdo má jen jiný "názor"...

Podle této ligiky i marxisté měli jenom názor, že nejlepším uspořádáním společnosti je komunismus, takže by je nikdo neměl za "názor" kritizovat.

1 0
možnosti
Foto

Pokud jsou za tím "názorem" miliony mrtvých, ta si snad kritiku zaslouží, nebo myslíte, že ne?

4 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik