Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-).....Pánové, argumenty by nebyly? Přečtěte si proč umřeli, nebo byli umřeti ti novináři! Vy samozřejmě víte všechno nejlépe a chybí Vám bohužel poctivé absolvování základky! Moc Vás zdravím a zapojte mozek ! !!!!!!

1 0
možnosti

Putin by měl se zabývat vnitřní situací svého státu, protože z hospodářského hlediska je to stále jen rozvojová země. Je plně závislá na exportu zemního bohatství - plyn+ropa. A to pro RF zajišťuje přes 50% finančních příjmů státního rozpočtu. Export jejich strojních zařízení je velký jen na úrovni Holandska. Export do ČR tvoří 88% plyn a ropa!! Protože kupní síla tamních občanů je nízká, tak náš roční export do RF je v celkové částce stejný, jaký jsme r.2016 učinili do Německa za pouhé 3 týdny!! Proto do RF jdou z našeho celkového ročního exportu jen pouhé 2%!!Putin mícháním se do zahraničních problému vlastně odvádí pozornost od vnitrostátní slabosti8-o Naši skalní fandové Kremlu by si to měli uvědomovat.

2 0
možnosti

To jsou zase jednou konspirativní bláboly. A Standa Novák tomu sekunduje. ,,,;-D,,,

5 2
možnosti

Pokud někdo napíše, že ty baráky spadly "na vzdory fyzikálním zákonům" - k tomu není třeba co dodávat. Míra hlouposti těchto konspirativců jim neumožňuje větší společenský vliv a nepředstavují tak žádné nebezpečí

2 1
možnosti

:-)......Vážená dámo, paní Exnerová! Zřejmě jste v základce v hodinách fyziky chodila za školu. Jak správně píše autor....pas Atty se našel neporušený....bohužel....motory z letadel se nenašly. Co říkáte na pád třetí budovy po pádu dvojčat.Ta spadla za 7 hodin po tom za 9 vteřin, jak píše autor, přesně do do půdorysu svých základů. Nesměla poškodit vedlejší budovy. Nic do ní nenarazilo, zřejmě to byl úlek ze strachu.

A pro zpestření.....hlasatelka v TV hlásí pád třetího mrakodrapu a ten ještě v pohledu za ní viditelně stojí! Říká se tom faux pasé! Co Vy na to! Důkazů na netu je o tom dost. jen si je najít a hlavně zajímat se o to! Tak kdo z konspirativců je tu podle Vás hloupý? Kdo bez vlastního rozumu věří tomu co vidí v TV nebo co do něj ládují neobjektivní a samozřejmě, tendenční, média !

RvRvRv

1 3
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik