Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Prezident ČR zastupuje všechny Čechy bez rozdílu, stačí si přečíst ústavu. Váš osobní pocit a postoj na to nemá vliv. Jeho trapasy jsou i našimi trapasy a lze se tedy stydět právem.

Daně je odvod státu zprostředkovaně dobrovolný, máme totiž svobodné dobrovolné volby, kde klidně můžete volit stranu, která chce daně zcela zrušit. Není-li takové strany, tak si ji založte, svobodně. Prezidenta si tedy platíme zprostředkovaně jako zaměstnance. Přesto, ale "Prezident republiky není z výkonu své funkce odpovědný." (Ústava ČR čl. 54 odst. (3)). Diskuze na toto téma je tedy zcestná.

Špatný zdravotní stav v lepším případě vzbuzuje lítost a solidaritu, v horším odtažitost a neochotu. U běžného nemocného se obé víceméně vyvažuje, u prezidenta je obé na škodu. Chudák ČR, která nebyla schopna najít nikoho jiného, než nemocného starce, to je zpráva pro nás z vnějšího světa. Rusko si to říká také, ale na rozdíl o jiných se u toho raduje.

Protěžujete svůj idol, dobrá, to není nic odsouzeníhodného, ani žádná chyba, je to v pořádku, existují ale i názory jiné, tak jsem ho napsal.

5 0
možnosti
VV

Ono by se dalo i napsat, proc nemuze mit pan prezident narod k obrazu svemu, kdyz si ho zvolil.

1 0
možnosti
OZ

Mě vůbec nevadí, že nemáme krásného, mladého a zdravého prezidenta. Mě vadí, že máme prezidenta, který okamžitě po volbách se samolibým úšklebkem označil většinu národa která jej nevolila, za ufňukané frustráty, jejichž jediným právem je nyní pouze držet hubu, neboli shut up, jak neustále s velkým gustem a svým neodolatelným přízvukem opakuje...Rv

4 0
možnosti
MM

Můžete ho mít.

Najděte vhodného kandidáta,

a přesvědčte o tom za necelých 5 let nadpoloviční počet volby schopného obyvatelstva.

To je běžná praxe. Víc není potřeba.

4 0
možnosti
PK

Já bych byl pro mladou a přitažlivou ženu.....a naříkat, že tam sedí ...ten,který je ztráta času.....národ rozhodl a pokud MZ přežije tak se za 5 let zase zmiňte, koho by jste doporučoval...jinak je dnes krásný den a nač si ho kazit...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik