Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Je velmi příznačné i to, jakou barvu si vybrali pro své komické číslo odpůrci.... na tom nezáleží čeho jsou odpůrci, tihle protestují dle zadání, vždyť autor designu této akce se i přiznal, že mu nezáleží na politice, ale jde mu o úspěch mystifikace. Což předtím dokázal například tím, jak lehce zmanipuloval naivní občany pro film/nefilm Český sen, nebo tak nějak. A křičící menšina se zase lapila do pasti. Tentokrát tedy i s těmi vznešenými pány. O to je to smutnější, když si člověk uvědomí, kdo učí naše mládežníky.

11 3
možnosti
Foto

Je na Karlově univerzitě někdo, kdo se "trhl" a nepřidal se k podepsání dopisu rektorovi Zimovi? Když si ten dopis pročítám, cítím z těch slov o "pošlapávání lidských práv" jen faleš a nulovou logičnost. Přitom jsou to lidé, kteří jistě jsou schopni logického úsudku - tím více odsouzeníhodné je jejich pokrytectví.

13 1
možnosti
JF

Souhlas. Bohužel, ti lidé, kteří mají být zárukou vyváženého a uklidňujícího faktoru na politické dění se stali jen další hlásnou troubou klasické nátlakové propagandy. Jsme svědky totálního selhání velké části novinářů. Tady už nejde o Zemana. Tady jde o řízenou masáž, která se rovná postupům jako v kulturní revoluci v Číně - dav si žádá, dav dostane. Je tragické, že "intelektuálové" takto jednají. Naplňují jen leninské heslo z třídního boje "kdo nejde s námi, je proti nám".

15 3
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to velmi pěkně, mluvíte i za mně ! Je neuvěřitelné, že tak vzdělaní lidé podlehnou masové propagandě, aniž by použili vlastní rozum. 

        Ten tlak na presidenta, od doby jeho zvolení je neuvěřitelný a hlavně trvalý. KDo v TV ať už v HP, nebo v interwiew, ba i ve večerních zprávách a událostech, neodpovídá podle představ moderátora je tvrdě tlačen k odpovědi podle představy tázajícího se. 

       Pan Veleba to popsal dostatečně výstižně a viděli jsme to i včera, kdy HP moderovala p.Kroužková. Neskutečně trapné a nejhorší je na tom, že moderátoři TV, to považují za normální, nebo jsou prostě do toho tlačeni.  R^R^R^

15 3
možnosti
ZM

Asi začínáme žít ve filmu "Morálka paní Dulské".

11 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik