Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zavřít někoho za to, že ležel na zemi ? To by se asi ve svobodné zemi stát nemohlo. Pan Zifčák se stal politickým vězněm havlova režimu. Takto svoboda nevypadá.

1 0
možnosti
MV

Je vás tu jen pár kteří umíte tak báječně sesumirovat nemožné.

3 1
možnosti
Foto

Každý svět a události vnímáme poněkud jinak. Jak se zde potvrzuje, je mnoho těch, kteří registrovali a pamatují si události i tak, jak se nikdy neudály..... a budou se za svou chiméru bít snad až do krve.

3 1
možnosti
SN

:-)......Jako vždy, výborně napsáno! Kolik těch zmlácených obušky muselo vyhledat lékařské ošetření? Podívejte se, jak se to řeší ve Španělsku? Pro čtenáře na netu i Tv je to v pohodě!

Záleží na úhlu pohledu, jak se dnes zhusta píše! Ne, nadarmo se to nazývá sameťák. Ten název odpovídá! A první president Havel.....zvolen za pomoci komunistů! Druhá volba....Sládek v base počet vyšel! Považují to někteří za normální? Já ne. Je to divadlo po omezené ! R^R^R^!!

4 5
možnosti
Foto

Tak proto sedíte v první řadě

1 1
možnosti
Foto

Dnes máme Zifčáka v čele vlády a na Hradě prezidenta, který jako by Husákovi z oka vypadl.

A jinak pokud ta fingovaná smrt studenta Šmída opravdu převážila dění tím správným směrem, tak to byla jediná kloudná věc, kterou StB za celou dobu své činnosti udělala.:-)

7 1
možnosti
AM

Přeji vám, abyste se dožila pro vás "lepších" představitelů státu a konečně se zbavila té zavilé nenávisti. Důchodcům by měl slušet nadhled. Apropó 900 Kč si necháváte či posíláte na účet Miliónu. Tak ať na Letné nezmoknete. ;-)

3 5
možnosti
MB

Konečně je vše odhaleno a jasné ! Příslušníka STB, agenta a provokatéra Ludvíka Zifčáka - Miluji a oceňuji ! Dovede si vůbec někdo představit, jeho obří úsilí , kdy nelenil a v Gdaňsku založil Solidanošč, propašoval do čela Kremlu M. Gorbačova, pak šel bořit berlínskou zeď a navštívil další země? Spokojené lidi, osobně přemluvil k nespokojenosti ! Poté, si lehl na zem i v Praze ! Nyní žije čile v Karlově Studánce. Daří se mu dobře, dýchá tamní ozdravo vzduch a pije z pramene ! Machinuje ovšem opět - Maří volební výsledky v obci. Každopádně. Komunista všechno zprasí ! Agent Zifčák, Famler a Bureš - Naši budoucnost - Zase spasí ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Ono to nezačalo podvodem se studentem Šmídem, začalo to komunistickým lumpenrežimem, kterého měla většina občanů již plné zuby.

12 0
možnosti
Foto

To jistě ano. Ovšem ,,hlo se to" až poté, co kom začali křičet, že kom bijou jejich děti. A tehdejší ČsT to začala vysílat;-)

4 1
možnosti
LH

Ano, dnes můžeme kritizovat z politických stran a vlády kdekoho, ale ve firmě MUSÍTE DRŽET ÚSTA.Za komunistů to bylo obráceně, za politiku byl trest, ale ve firmě člověk mohl kritizovat vedení, pracovní dobu, zkrátka věci souvisící s výrobou a NIC se mu nestalo.Přes ROH se vždycky všechno vyřešilo (ROH zjednalo nápravu).Dneska se fe firmě jen zmíníte, že tohle a tohle je špatně (popř. že se nedělá podle zákoníku práce) a na konci měsíce letíte (pardon..neletíte, ale už vám neprodlouží pracovní smlouvu). A mimochodem...Vy jste slyšel, že by za komunistů byli za své názory perzekuovaní horníci, hutníci, traktoristi, dojičky, zkrátka lidi co makali rukama na tři směny?Kolik těchto lidí bylo zavřeno od sedmdesátých let?

A za další...komunisti se báli horníků.V padesátých letech se tam chodilo za trest, od šedesátých let DOBROVOLNĚ, protože tam byly největší výplaty.A když se zdražovalo, tak Husák nebo Štrougal jeli na ostravsko uklidňovat horníky, protože měli strach, kdyby se horníci vzbouřili, tak klekne celá republika, protože jsme byli závislí na uhlí.

3 10
možnosti
JB

J46i81r72i 36B49o64r

10. 11. 2019 10:06

Ač jsem nevytáhl paty z Československa tak jsme evidentně žil každý někde úplně jinde.Nebo jste byl funkcionář ROH.:-/

11 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik