Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč kydání špíny? Zeman se prostě tím svým udělováním řádu komunistickým funkcionářům z dob normalizace přihlásil k té normalizaci. Myšlenkově totiž nikdy nepřekonal normalizační pražskou kavárnu. Úplně stejně je to s pozvánkami na ceremonii, kdy si také vybírá, koho pozve, takže klidně pozval neonacistu Černohorského či stalinistu Grospiče, ale nepozval téměř nikoho z demokratické opozice, nepozval předsedu Ústavního soudu, nejvyššího státního zástupce a mnohé další. Prostě si sám vybral: vybral si bolševiky, protože on sám je bolševik. Po těch mnoha letech už je to zřejmé. Země si oddychne, až konečně odejde do důchodu.

2 3
možnosti
SN

:-).......Výborně napsáno! Už se těším na ten hukot zítra!' To bude zase rojení! Ne včel! R^R^R^!!

1 2
možnosti
SN

:-)...........napsáno...

0 0
možnosti
JB

J53i23r73i 34B54o39r

28. 10. 2019 11:34

Napište nám ještě jak je to s pozvánkami na tuto slavnost.Rv

1 0
možnosti
BK

Pane Máji, pokusím se vyjádřit, co vnímám z vašich blogů: co si ozdravného, bytostně inteligentního, čistého, objektivního......a velmi osvobozujícího. Moc děkujiR^:-)V

5 4
možnosti

Mně to smrdí jako zkažená vejce. Vy to máte za ozdravné? Nu, proti gustu žádný dišputát. Jestli to takhle máte ráda, nedá se s tím nic dělat.

3 6
možnosti
TT

Však to pan prezident říkal hned po volbách: "Teď je to tady naše".

Jeho nevoliči ani s ničím jiným nepočítali. Ukazuje se ale, že to bylo varování pro jeho voliče, aby s ničím nepočítali a zbytečně se nesnažili zamotat mezi kamarádíčky.

2 2
možnosti
MB

Roli prezidenta, (kteréhokoliv), chápu jako dočasnou. V podstatě jde o nejvyššího Státního úředníka - pravda, zvoleného volbou. Užívané prostory, pak má svěřené. Jeho hlavní role není předávat nějaké plíšky. Má hlavní roli - Zastřešit komunitu - národ. Dát osobní příklad a někam jej vést. Zejména ke cti, morálce, kultivovat jej a povzbuzovat. Pak se objeví vhodné momenty, např. 28. října ...

Vrchní úředník je člověk. Určitě bude mít i své favority, své oblíbence, které rád uvidí jako hosty i vyznamenané. Tuto slabůstku chápu, doprovází nás všechny. Nicméně, musí se přes tuto přenést - Pouze z těchto, národ tvořen není. Pokud tak nečiní - sděluje, že sám malým jest. Každá příležitost pak je mu dobrá, aby štěpil. I v prostorech propůjčených i ve dnech, skutečně slavnostních. Stává se z něj pak prostý - Diskžokej. Miloš je Diskjockey, někdy také zván DJ (dý džej) - Osoba, která vybírá a pouští předem ... :-)

5 2
možnosti
Foto

Jistě budete tvrdit totéž, pokud na místě současné hlavy státu bude někdo, koho nebudete mít rád a on bude dávat medaile lidem, kteří vám nevoní. Pak je vše v pořádku.

7 5
možnosti
Foto

Já jsem přesvědčená, že pan Máj by tvrdil totéž, i kdyby byl prezidentem někdo jiný než Miloš Zeman. Myslím si totiž, že těch lidí, které pan Máj nemá rád nebo kteří mu nevoní, je velmi málo, ale hlavně si myslím, že pan Máj ví, že vůbec nejde o to, kdo koho má nebo nemá rád. Je to větší demokrat než ti, kteří se demokracií jen ohánějí.

6 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik