Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

Pan Zaorálek je politik, který si zachoval rovnou páteř, což není v naších luzích a hájích obvyklé a u socdemáků už vůbec.

0 1
možnosti
LV

Pane Máji, jste z toho volaaký zmätěný. Zaorálek nešel na čínskou ambasádu, ale velvyslanec byl na ministerstvu kultury. Daniel Hermann se sešel s dalajlámou soukromě, to lidi jako Vy neustále tvrdili, že když je někdo ministr, nemůže se s nikým scházet soukromě, že to nejde z principu. A co zavinil primátor Hřib? že chce odstranit z partnerské smlouvy mezi Prahou a Pekingem větu o tom, že Praha důsledně prosazuje politiku jedné Číny? Je to smlouva o společenské (kulturní, sportovní...) , nikoliv politické spolupráci. Nehledě na to, že takové věci nepřísluší krajskému úřadu (kterým pražský magistrát de iure je), ale vládě. A Zaorálek je členem té vlády. Tak v čem je problém? Že netancuje podle Zemanových not?

8 0
možnosti
AR

Máte pravdu. A onen Máj bez vychvalování Moskvy či Pekingu by asi nežil;-D

0 0
možnosti
Foto

Překrucujete, lžete a glorifikujete čínský komunistický režim.

To vás vůbec nectí.Rv

7 1
možnosti
Foto

Škoda, že není vidět, jestli mu vzadu neroste copánek. Vy nemáte rád májovky? ;-D

0 0
možnosti
PK

Ne, nikdy to tomuto pánovi nedojde a nejhorší je, že se ani na MZ nepoučil a chová se jako velký, ale velmi velký silák...

1 0
možnosti
SN

:-)..........Že nějaký Hřib, který se dostal ke korýtku a o diplomacii nic neví, čili.....chybí mu základní výchova slušného chování, cítí se najednou mistrem světa a připraví 4 české špičkové kapely o dobrý výdělek v Číně.......tak proto je hvězda? A Zaorálek.....další mistr světa! Čínský velvyslanec před ním jistě padl na zadek!

R^R^R^

1 9
možnosti
MM

Vaše hloupé, primitivní postoje vedené fanatismem se nedají už ani komentovat.:-/ Rv

9 3
možnosti
MM

Zaorálek se sešel s velvyslancem na Ministerstvu kultury, nikoliv na čínském velvyslanectví..

Ministr kultury jednal s velvyslancem o vzájemných vztazích v oblasti kultury.

9 0
možnosti
PM

P25e10t47r 75M34á14j

14. 9. 2019 7:32

M. Mudra - děkuji za upozornění, ano, bylo to na ministerstvu kultury--- :-)

0 0
možnosti
MB

Zpupnost Zaorálkova již nemá obdoby! On se chová - Jako suverénní ministr suverénní země! To není možné ! Ještě, že máme MiIoše ! Ten objímá rád. Tu KSČ, onde agenta Bureše.Taky bezprověrkového kancléře i ruskou spojku, která je zcela Nejedlá. Je zbytečné, aby nějaké české hudební těleso jelo do Číny, když tam jezdí ON - Učit se demokracii ! Jaký Luboš? Miloš ! - Libuje si v akci - tu již zničil Islamisty, tu vypoví válku Kosovu. Jó, jo, unaven bojem pak spí na zasedání NATO, nebo ve Varšavě. Já to plně chápu ! Zbytečná doba, kdy objímal stromy na Vysočině - Nyní bdí a neustále aktivizuje společnost, aby tedy nestagnovala - (Jak říká sám ve hlavních zprávách). Přesně tak - Luboše a hřiby do koše - Miloše na Hrad ... :-)

8 0
možnosti

Škoda, že se Zaorálek nechoval jako suverénní ministr suverénní země v době "Petice čtyř", kdy byl ministr zahraničí. Mohl přeci na protest podat demisi, předvolat si čínského velvyslance a tak. A on tehdy držel hubu a krok. A židli. Je to normální pokrytec, a vy z něj děláte Mirka Dušína.

2 0
možnosti
Foto

Nevěřila jsem vlastním očím a vnímám to stejně jako vy. Pan Zaorálek by se možná měl ucházet o jedno z uvolněných míst v DJC, tam by svým vzhledem i dikcí byl možná prospěšnější.

6 5
možnosti
Foto

I53v72a40n 27M52a29r93e63k

13. 9. 2019 7:53

P.Máji, naprostý souhlas a karma. R^

6 4
možnosti
BK

R^:-), on byl pan Zaorálek dycinky tak trochu mooooc důležitý. Děkuji vám za blog, pane MájiR^.

3 7
možnosti
Foto

Také bych řekla, paní Beato... Velice hrrr... "Pác - a ruka v guláši" - jak se u nás říká... Číňan je Číňan - nikoli Čech... :-/Rv

3 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik