Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J43a31n 48K85o52z37á64k

27. 8. 2019 23:43

Proč by Zemanovcům lepilo? On snad chce někdo změnit ústavu, aby mohl znovu kandidovat? Jenom jestli nelepí vám, že i příště budou lidi volit někoho jiného, než schválí vaše politbyro.

1 0
možnosti
AL

Autor: Petr Máj| úterý 27.8.2019 6:44 | karma článku: 37.32 | přečteno: 939x

Zdroj: https://maj.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725693

Gratuluji! Takové skóre nedosáhl nikdo z vážených závistivců, nepřejícníků a kritiků. :)

3 6
možnosti
Foto

Ano, zdá se že v chaloupce někomu straší. Tedy - Baba Jaga. ;-D;-D;-D

2 1
možnosti
MS

Ještě, že tu máme Standu. Když je nad nějakým článkem u vytržení, je jasné, že ho nemusím číst.:-)

7 2
možnosti
SN

:-).......Napsáno výborně, jako vždy! Diskuse bohatá, někteří chválí, já také, někteří Vás fest solí!

Já bych položil Vašim oponentům jednu otázku......dařilo se někdy naší republice a lidem v ní, než v současné době?

Přece, kdo se dívá na realitu a srovná z minulostí, tak musí dojít k názoru, že je to jako nebe a dudy! Jenže .....ti co jsou ideologicky postižení si to nikdy nemohou přiznat, došli by k názoru, že lhali sami sobě!

A Milion chvilek.......ti co valí ty peníze do nedoštudovaného nedouka, který je vlastně loutkou, ukazuje, že je to perfektně naplánovaná akce , podobné té, které jste zmínil......markantní strýček Brady a týden neklidu vyhlášený milionářem z Karlových Varů! Jistě je chudák, že musí bojovat proti režimu, kdy se konečně vede lidem dobře!

Boj pokračuje, jak sledujeme v současné době politiku na Slovensku, tam to zase vře! Zaplať Bůh za to, že my Češi jsme podstatně uvážlivější používáme víc rozum a nenecháváme se ovládat emocemi, jako naši bratia ! R^R^R^!!

10 8
možnosti
MV

"s" minulostí, Stando. A ano, Babiš a Zeman plní lidu koryta jako kdysi komunisti a doufají, že plnej žlab zacpe všem huby. Jenže... ono to tak není. Někdo chrochta, jinymu se z "menu" spíše zvedá žaludek a ozve se. Vám dobrou chut preju. A paní Čaputova? Vykázala z postu ženskou, která se chová jako donasec. Že zrovna Vám něco takového nevyhovuje se nedivím.. Fajn den preju.

6 3
možnosti
Foto

Já nevím, Zemana nemiluji a abych ho nenáviděla, k tomu mám opravdu daleko, nedělám něco špatně? Podle Vás bych měla jedno nebo druhé. :-/

4 0
možnosti
PK

Patřím do stejné skupiny a zobecnil bych ..nenávist se později projeví jinak...a tak jí vytěsnuji a daří se mi to..;-D;-D;-D

2 0
možnosti
LV

Když to shrnu - pohrdáte všemi, kteří nesdílí Vaše bezbřehé nadšení pro Miloše Zemana. Ačkoliv vlastně ani nevíte, proč. Vyčítáte jim (nám, také jsem patrně chvilkař a pražský kavárník, neboť Vaše nadšení opravdu nesdílím), že projevují svůj názor, svou nespokojenost. Cítíte se ublížený, ohrožený jakýmisi zahraničními centrálami (jak jinak si vysvětlit Vaši poznámku o perfektní organizaci a finančním zajištění demonstrací?), bez jediného důkazu, že by se skutečně tak dělo. Umíte pouze zvednout obočí a říci něco ve smyslu "Však my víme, selský rozum apod."

A drobná poznámka nakonec - Těžko můžou "chvilkaři" říci Zemanovi či Babišovi něco do očí, protože ti dva se přímého kontaktu s lidmi s jiným názorem bojí.

10 7
možnosti
JK

J44a28n 64K32o80z11á86k

27. 8. 2019 23:17

Když opominu ty nesmysly ze začátku příspěvku, tak nejvíc mě pobavilo to, že se bojí jiného názoru. Když jsem sledoval ty řečníky na Letné, tak to by bylo pod mojí úroveň se s nimi bavit. Neslyšel jsem tam nic, co by bylo k nějaké diskusi. Těžko se diskutuje s demagogy, kteří nemají žádnou myšlenku, kromě nenávisti. Až vyhrajete volby, tak budu velice zvědavý na ten všeobjímající program, který bude podporovat 99,9% obyvatel.

2 1
možnosti
DR

"K Masarykovi čelem, k Zemanovi zády!"

A takové kraviny tam fakt hulákali? ;-D

6 3
možnosti
OZ

Furt lepší, než ty tvoje o tlačence:-P

1 3
možnosti
JB

J32a32n 43B20u36r71d23a

27. 8. 2019 11:26

Miloš Zeman, vládce náš, slunce naše jasné.

7 0
možnosti
JK

"Pan prezident mluví tak moudře, že mu ani nemůžeme rozumět."

;-D

9 0
možnosti
EH

S mnohým souhlasím, i když si nemyslím, že si M. Z. zaslouží takovou adoraci. Má chyb víc, než opravená D1. Přesto je to Politik, kteří si umí prosadit svou, i když mu kritici předhazují noty z Kremlu. A není jeho chybou, když odpůrci prosazují slabé kandidáty, kteří nejsou připraveni na tuhý politický boj.

4 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik