Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

to jsou posluhovačské bláboly ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jak by na světě bylo krásně, kdyby se lidé naučili rozlišovat mezi "nemít rád" a "nenávidět"...

18 0
možnosti
Foto

R^ Děkuji, Pane doktore.

3 1
možnosti
AM

A49d58a11m 63M92a14l47ý

30. 7. 2019 20:02

Tím, že nesouhlasím s tím jak se Zeman chová, že porušuje Ústavu, že lže, tím ho nenávidím? Mě je ho téměř líto.

10 3
možnosti
JP

Otázka je, zda skutečně porušuje ústavu a lže. Otázka je, jak by vyprodával naši zem nějaký přikyvovač typu pana profesora z akademie věd...

0 0
možnosti
RS

Vážený autore! Souhlasím s Vašimi úvahami. Kromě jediné: Ústava nenařizuje srazit paty a konat. Zamyslete se nad logickým výkladem dotyčného ustanovení (aniž byste bral politicky zaujaté glosy, byť renomovaných právníků). Ústava říká, že prezident jmenuje na návrh předsedy vlády ministry. Tedy navrhnout jej musí premiér, ale kdyby to bylo tak, jak říkají, že musí, proč by nemohl ministry jmenovat sám premiér? No proto, že musí dojít v osobách ministrů na dohodě premiéra a prezidenta. Dám krk na to, že to tak tvůrci Ústavy mysleli a že proto tam není určena lhůta. Nebo se mýlím?

4 1
možnosti
PM

P36e14t15r 35M30á33j

30. 7. 2019 22:24

R. Sladka - Srazit paty a konat, to se jednalo o odvolání - na návrh premiéra. To věděl, že bude nakonec muset udělat tak jako tak. Pokud jde o jmenování, tak to s Vámi plně souhlasím - nemýlíte se... a děkuji za reakci. :-)

4 0
možnosti
Foto

Po několika hodinách shledávám, že to zde žije. Způsobem, který se dal předpokládat, a proto se zde již dále vyjadřovat nehodlám. Frenetické a nepravdivé - tedy pitomé, výkřiky o nenávisti k predmětnému presidentovi považuji za téměř nepříčetné a stupidní urážky oponentů. Hrubozrnné projevy argumentačního blbství a zbabělosti nejsou tím, čemu si přeji věnovat čas. Některé příspěvky jsou jakoby pidi akcemi. Jakoby akce-volovo, což považuji za signifikantní.

3 4
možnosti
AL

"Frenetické a nepravdivé - tedy pitomé, výkřiky o nenávisti považuji za téměř nepříčetné a stupidní urážky oponentů."

-------------------------

Nám slušným lidem urážky od těch neslušných nevadí. My víme o koho jde, a chápeme jejich frustraci a neomalenost. Vždy od těch, co se neumí smířit s porážkou, ani nic jiného neočekáváme.

:-)

7 4
možnosti
ML

PREZIDENT ZEMAN:

Vrchní velitel ozbrojených sil...

Občanům hrozí pěsti a když mladá drobná holka s rukama nad hlavou ukáže ňadra tak se hroutí a nechá se odnést jako pytel brambor... :-(

Proboha kdy už tahle jeho nekonečná série nekonečných trapností skončí... Vždyť to NENÍ DEN, aby se večer ve zprávách neobjevil s dalším svým „faux pas“.K britské královně se hrne jak velká voda ... to nechodil do tanečních, aby nevěděl, že muž dámě NIKDY sám nepodává ruku?

To snad ani ten Husák nám neudělal po světě tolik vostudy jako tento pán...Jeho motání u korunovačních klenotů vysílali v hlavních zprávách až v Japonsku...

Nejsem cimprlich, ale tohle je jeden z mála lidí, že kterých se mi fakt dělá fyzicky špatně.

12 3
možnosti
ML

Pro autora "článku":

Jsem přesvědčen, že se mýlíte.

U 90% lidí se nejedná o žádnou NENÁVIST.

Jedná se o STUD !

7 2
možnosti
AL

Všem, kteří nenávidí prezidenta republiky Miloše Zemana

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Petr Máj| úterý 30.7.2019 8:49 | karma článku: 39.04 | přečteno: 1324x

Je to vůbec možné? Nepokazilo se váženému administrátorovi počítadlo?

Tak takové skóre tady ještě nebylo !!!

Je vidět, že článek v dobrém slova smyslu oslovil čtenáře a ti to vysokou karmou dávají najevo. A že se to tomu málu ( "jedni a ti sami" ) nelíbí a předhánějí se v diskuzi v hulváctví, no a co, ať se předvádějí, co jsou zač!

Jsem rád, že k nim nepatřím. :)

Mám rád svobodu a demokracii a proto dávám ................

zaslouženou karmu!

:-)R^

9 5
možnosti
Foto

No karma je to sice vysoká ale zase ne tak vysoká abyste kvůli toho musel tak vyvádět. To i Petřík se svými konspiracemi mívá čísla mnohem vyšší. A to tento blog vyšel někdy v 8 ráno. Ale možná ještě další levičáci dorazí, takže se karma může zvýšit. Nezoufejte.

8 5
možnosti
Foto

A jak zvládnete situaci, kdy tomu Vašemu miláčkovi konečně zanedlouho skončí funkce, vezme ho čert a on skončí někde na Vysočině, postupně a potupně zapomenut a připomínán pouze svými poskoky? To bude pro vás hodně těžké období. Ale nebojte, zase vstanou noví bojovníci. Bohužel.

5 6
možnosti
AT

No nevím. Píšete opovržlivě o poskocích. Že MZ funguje jako užitečný poskok svých rádců, bývalých exponentů Lukoilu vám evidentně nevadí.

5 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik