Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všem, kteří nenávidí prezidenta republiky Miloše Zemana

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Petr Máj| úterý 30.7.2019 8:49 | karma článku: 39.04 | přečteno: 1324x

Je to vůbec možné? Nepokazilo se váženému administrátorovi počítadlo?

Tak takové skóre tady ještě nebylo !!!

Je vidět, že článek v dobrém slova smyslu oslovil čtenáře a ti to vysokou karmou dávají najevo. A že se to tomu málu ( "jedni a ti sami" ) nelíbí a předhánějí se v diskuzi v hulváctví, no a co, ať se předvádějí, co jsou zač!

Jsem rád, že k nim nepatřím. :)

Mám rád svobodu a demokracii a proto dávám ................

zaslouženou karmu!

:-)R^

9 5
možnosti
Foto

No karma je to sice vysoká ale zase ne tak vysoká abyste kvůli toho musel tak vyvádět. To i Petřík se svými konspiracemi mívá čísla mnohem vyšší. A to tento blog vyšel někdy v 8 ráno. Ale možná ještě další levičáci dorazí, takže se karma může zvýšit. Nezoufejte.

8 5
možnosti

Myslel jsem, že uctívači karmy se už odebrali tam kam patří. Ale koukám, že legrace pokračuje.

7 1
možnosti

"To i Petřík se svými konspiracemi mívá čísla mnohem vyšší."

Děkuji pane Braune za informaci.

Ani jsem nevěděl, že tak sledujete karmu druhých, :) ani to, že je Jarda Petřík takový borec! :)

Díky Vám se jdu podívat na jeho články (jak tvrdíte s vysokou karmou) a zcela jistě i mou zásluhou bude teď ještě vyšší.

Pěkný den.

:-)

4 5
možnosti
Foto

To snad ani nemusíte. Snad byste si mohl pamatovat , jak se pan Petřík zamyslel na barvami odění pana Mináře.

5 0
možnosti
Foto

Nesleduji. Karma mně nezajímá, protože není měřítkem kvality článku ale oblíbenosti autora. V případě pana Petříka jde ovšem o fakt, že on se tou svou karmou při každé příležitosti chlubí a domnívá se, že z něj děla velice respektovaného autora. Faktem ovšem je, že když si uvědomil, že navzdory číslům v diskusích moc příznivců nemá, tak je raději hrdinsky uzavřel s tím, že si vše vynahradí exhibováním jinde.

Nicméně tento blog není o panu Petříkovi. Je o fanatickém obdivu pana autora k vašemu prezidentovi. Tak fanatickému, že odmítá, byť jen na vteřinu připustit, že u jeho odpůrců nejde vždy o nenávist ale o zásadní nesouhlas s tím, že tato karikatura presidenta dělá České republice ostudu a že si z nejvyššího zákona udělala svůj osobní majetek, se kterým zachází podle vlastního uvážení. Přitom presidentův hlavní a v podmínkách politického systému ČR jediný úkol je dodržovat, hlídat a chránit ústavu a její zákony. Nepřikrašlovat si jí pro své vlastní potřeby.

To je ovšem jen jedna z nechutností, které jsou občané svědky. President by měl být a to v každé zemi, presidentem všech svých občanů a měl by respektovat i ty, kteří jej nevolili, nebo kteří jej vysloveně nemají rádi. Být presidentem je velice těžká služba - ano služba, protože on slouží svému lidu, a ta služba je těžká proto, že on nesmí být egocentrik, ješita a mstivý zloun, který nemilosrdně trestá a ponižuje všechny, kteří se mu vzepřou. A jestliže to nechápe, tak prostě v té funkci nemá co dělat.

7 3
možnosti
Foto

Pane Braune,

zapomněl jste na jednu naprosto zásadní věc, že o tom, kdo bude diskutovat v diskusích, rozhodují admini.

Pokud by stejným způsobem "diskutovali" příznivci Miloše Zemana jak "diskutují" jeho odpůrci, už by byli dávno adminy zlikvidovaní.

To, že mají v diskusích převahu sprostí odpůrci Miloše Zemana je vizitkou práce adminů a ne objektivní diskuse čtenářů. Karmu může dát každý čtenář, ale diskutovat smí pouze ten, komu to admini dovolí.

Ostatně, podívejte se na diskuse na Novinkách a jinde, kde admini nelikvidují diskutující podle politických názorů.

Diskuse pod svými blogy jsem zavřel proto, že sprostota některých "diskutujících" již dosáhla takového rázu, že mne začali srovnávat s nacisty a neustále žalovali adminům, aby stáhli moje blogy z hlavní stránky, což se jim několikrát podařilo.

A slušní diskutující zřejmě neměli žaludek na to, aby se těmito sprostými oblíbenci adminů nechali neustále napadat a urážet.

7 3
možnosti
Foto

Pane Petříku, už jsem vám to psal jednou. Vy jste neuzavřel diskusi protože vás uráželi, i když to co tam někteří psali bylo často opravdu přes čáru. Vy jste jí ale uzavřel, protože nekorespondovala s vaší ješitností a představou úspěšného blogera. Až moc bylo vidět, že tu karmu máte díky ideově stejně naladěným lidem. Navíc, dát karmu není podmíněno registrací jako diskuse, takže i proto ten rozdíl.

Ale opravdu nejde o vás, ale o to, že vy si neustále vymýšlíte, jak jsou příznivci Zemana sprostí ale zapomínáte na přísloví že na hrubý pytel se dává hrubá záplata. Byl to on kdo začal se lhaním už během první kampaně, kdy tvrdil že na panství knížete visí obrazy se swastikou. Byl to on, kdo nevhodně žertoval na téma donucování žen aby byly povolné ( jeho nechutný forek o tom že zemani si brali co chtěli), a je to Miloš Zeman a jeho příznivci, kteří jakoukoliv kritiku označují za urážku presidenta, za jeho dehonestaci a podobně. Nemám teď na mysli ty primitivy, kteří útočí na jeho údajné zdravotní problémy. Ale mám na mysli kritiku jeho skutečných akcí proti republice, jako jsou chronologicky:

Vyvěšení vlajky EU na Hradě, zesměšňování tajné služby, urážky občanů, urážky a hrozby novinářům ( ani v žertu pane Petříku, ani v žertu si něco takového nesmí president dovolit), vulgarity v přímém přenosu a v neposlední řadě, nerespektování fungování vlády, které on není členem a nemá nejmenší právo do její činnosti zasahovat. Proto jeho krok s ministrem kultury byl přinejmenším známkou jeho zloby a panovačnosti. Takže podobně moralistické články jaký napsal pan autor jsou jen plácnutím do vody, když si uvědomíme, že tuhle situaci a nevraživost, rozpoutal sám Miloš Zeman a sám nese ovoce svého chování.

4 2
možnosti
Foto

PS : a to jsem zapomněl na nehorázné lži šířené z tábora příznivců Zemana proti panu Drahošovi, že měl v televizních diskusích údajně v brýlích jakési komunikační zařízení, kterým mu dával kdosi tajemný odpovědi na otázky. A tato sprostota se volně šířila i zde na blogu, bez toho aby jí kdokoliv cenzuroval.

To jen pro pořádek, když tak rád naříkáte nad cenzurou ze strany administrace. Protože kdyby byla, tak vy byste byl první kdo by odsud letěl. Ale pokud dodržujete pravidla, cenzura se nekoná. Ehhm i když ne vždy, o čemž jsem se přesvědčíl zrovna dnes.

4 2
možnosti
Foto

Pane Braune,

pokud bych se choval jako většina odpůrců Miloše Zemana zde v diskusi, můžete si být jistý, že bych byl dávno zlikvidovaný.

2 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik