Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Máji, proč lžete? Víte, co je to korupce? To je úplatkářství. Pan Staněk odhalil nějaké braní úplatků, dokonce “nejhrubšího zrna”? A kdy? Ony demonstrace jste asi moc nesledoval. Příliš nenávisti byste v nich nenašel. Nesly se spíše v pozitivním duchu. Takže? Ve svém blogu šíříte lži. Už zase.

2 0
možnosti
Foto

Pane doktore, vy ráčíte být lékařem očním a ušním?

Někde se pan doc. Řezník ohrazoval, že tam byl velký hluk. Takže on je tedy slyšící?

Nevím, kdo to kdy řekl: "Poslouchejte a uslyšíte, dívejte se a uvidíte."

Já bych si dovolil dodat: "Přemýšlejte a poznáte."

Za tento blog nelze než Rv

5 1
možnosti
Foto

Vás ta demonstrace nějak vzala, pane kolego. Píšete stále jen o ní. Že by opravdu měla takovou razanci?

7 1
možnosti
Foto

Asi ten manifest. Že by mu zaútočil na svědomí?

3 1
možnosti
JK

J47i62r85k86a 36K96o71r17n

6. 7. 2019 16:40

No, nechtěl bych se vám dostat do rukou, když jste ještě doktoroval:-)

2 2
možnosti
ZK

Nečekejte podporu ministra kultury z plných náměstí. Každý divadelní představení musí mít svůj scénář a na zastání ministra Staňka ho nikdo nenapíše. Scénáristé za kulisami mají úplně jiná zadání.

3 1
možnosti
ZD

Abyste bohužel neměl nakonec pravdu...

2 1
možnosti

Rv

Samozřejmě, že nemohu hodnotit, jak dalece odvolání Fajta bylo v intencích Zemana, ale mohu velmi dobře hodnotit, jak Miloš Zeman blokuje vládnutí v Česku svojí neústupností a neochotou potvrdit odvolání ministra a jmenování nového. Kdo odpovídá za tento stát? Zeman? Nikoliv! Naše vládá odpovídající se parlamentu! Miloš Zeman není odpovědný parlamentu, ale pomyslnému, imaginárnímu lidu! Tedy ve skutečnosti VŮBEC NIKOMU!

:-)

3 1
možnosti
Foto

Ale vždyť vláda stále vládne, ministerstva normálně fungují, včetně kultury.

2 2
možnosti
VH

Pane Máji - Vy bojovníku za presumpci neviny - pročpak se neozýváte se stejným heslem proti odvolání je na základě "nějakého" auditu?

Je mi z Vás smutno.

9 1
možnosti
SN

:-).............KRátké, ale...vystihl jste to perfektně! Poukáže na zlodějnu a přijde o křeslo ministra! Dobrý boj proti korupci !

Samozřejmě se ho okamžitě zastala kulturní fronta, které přihrával granty a dotace, noooo, kdo by neřval, když zdroje vyschnou! A Hamáček, který chce se všemi vycházet v dobrém se pobál! Výsledek vidíme a slyšíme! R^R^R^!!

9 10
možnosti
ZD

I to je možné pozadí - věřím, že se to časem ukáže. Umělecká fronta je hájená parta. Venca z Horní dolní je vidět akorát na demonstraci - pokud pořádně mává. Významný umělec když promluví ....Třeba jako mladý pan Polívka - pokud je pravda co jsem četl !!!

3 6
možnosti
LB

Ministr kultury Antonín Staněk jako důvod změn v Národní galerii nejčastěji zmiňuje autorskou smlouvu, kterou si Fajt k ředitelskému platu přivydělal 1,12 milionu korun. Podle ministra Fajt tuto smlouvu na dramaturgickou činnost uzavřel zpětně a bez souhlasu jeho úřadu. "Upřednostnil svůj osobní zájem před zájmy, které je jako veřejný funkcionář povinen prosazovat," shledali auditoři, podle nichž ministerstvo Fajtovu odměnu neschválilo.

Fajt ale ve své předžalobní výzvě zmiňuje dopisy z listopadu 2017 a května 2018, kde byla řeč o vypořádání jeho odměny, a také osobní schůzku na ministerstvu kultury. Při ní údajně zaměstnanci ministerstva doporučili pracovníkům Národní galerie, aby Fajt smlouvu uzavřel tímto způsobem.

Fajt tvrdí, že schůzku mohou doložit svědci a že dopis zaslal ministerstvu do datové schránky. Audit se ani o schůzce, ani o dopisech nezmiňuje. Nejspornější bod Fajtova odvolání tak nadále zůstává v rovině tvrzení proti tvrzení.

Zdroj. Aktuálně.cz

12 0
možnosti

Dík za obhajobu pravdy!

Miloš Zeman rozvrací naši republiku rozvracením naší vlády, rozvrací vrcholnou politiku v Česku! Překvapuje mne, co nohsledů mu zde fandí! :-)

7 3
možnosti
MM

President nemá žádné právo hodnotit který ministr je špatný nebo dobrý. Pokud od premiéra dostane návrh na odvolání je povinen to akceptovat bez jakýkoliv podmínek.

Zároveň se divím, že pan Staněk stále chodí do práce, tedy zastává stále funkci ministra, přestože podal písemně demisi, což je podle Zákoníku práce je platná výpověď , kterou musí zaměstnavatel, v tomto případě premiér, respektovat.

8 0
možnosti

Celé je to zvrácené! Poněkud mi to připomíná Vítězný Únor našich komunistů v roce 1948! :-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik