Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Včera jsem si prohlížela na blogu obrázky, dnes si ráda přečtu hesla, jaká se dnes používají. Dříve to bylo neustálé budování rozvinuté socialistické společnosti, dnes mají podobní lidé ústa plná demokracie - a přitom jsou proti ní. Vám karma a na titulku!

4 2
možnosti

Dnes je to stále stejné - neonormalizační vláda zase mluví o budování společnosti a klidu na práci.

2 0
možnosti

Ukřižujte ho!!!

-------------------------

Oni by rádi - a jak! :)

Naštěstí nejsou padesátá léta a máme zde naštěstí demokracii.

Takže mají smůlu, žádné lidové soudy pod taktovkou nespokojeného lidu se konat nebudou.

.

:-)

2 1
možnosti

Kdyby tu byla padesátá léta, tak těžko demonstranti popraví premiéra. Patrně by to bylo přesně naopak. Nebo se snad něco podobného v 50. letech stalo?

0 0
možnosti
Foto

Tak náš pan premiér je Kristus, pan expresident VK je Bůh (dle jeho vlastního názoru) a ještě nám tu tedy chybí Duch svatý. To by mohl být pan autor článku.

A Pilátem je jistě Kalousek.

Ale jistá podoba tu je - pět chlebů proměnil na tisíce koblih, jimiž nasytil hladové davy.

A dvé rybic proměnil v metráky kosteleckých párků.

Jen nevím, zda vyhnal z chrámu obchodníky a penězoměnce. Rv

4 3
možnosti

A jinak, příměr s Kristem je od vás naprostý blábol, kterým jste ukázal, že ani nemáte smysl pro logické myšlení. Platné přirovnání by to totiž bylo jedině v případě, že by Kristus sám stál třeba na místě Piláta jakožto nejvyšší představitel moci v Palestině, a ačkoli by se tolik snažil, aby Palestina vzkvétala, židovské obyvatelstvo by se proti němu přesto vzbouřilo a ukřižovalo ho. V Bibli to ale stojí trochu jinak, že? Nebo snad Babiš představuje potulného kazatele, který inspiroval široké lidové hnutí, a ačkoli neustále opakuje, že nechce vládnout, protože on není z tohoto světa, přesto ho naše vláda šikanuje a hrozí, že ho nechá popravit?

2 2
možnosti

Zasloužená a obrovská Karma. :-)

1 3
možnosti
Foto

Naprosto irelevantní pohled. Demokracie neznamená jednou za čtyři roky odvolit a pak držet zobák. Pokud to nevíte, je to váš nedostatek a vaše ostuda. Stejně jako ostatní voliči ANO jste spolupachatelem tohohle marasmu a jedinou útěchou je, že už začínající ekonomická krize dopadne opravdu nejdrtivěji na vás, voliče, kteří se vlastně o politiku nezajímají, nic o ní nevědí, ale nechají si nabulíkovat kdejaký nesmysl a hodí to ANO. A právem na vás dopadne zloba těch, kterým komplikujete svojí devótností a hloupostí budoucnost.

12 1
možnosti
Foto

ANO, i když je to slovo zprofanované

2 1
možnosti

Srovnáváte hrušky s jablky. Kupodivu jste naletěl Babišově propagandě. Je velký rozdíl mezi účastí ve volbách a účastí na demonstraci. Volební místnost máte zpravidla za rohem. Jenom tam přijdete, ukážete občanku a hodíte lístek do urny. Takhle jednoduché to je. Na demonstraci se musíte plahočit přes Prahu, nebo dokonce do Prahy. Ne každý také snese dav lidí. Zvláště když bylo takové vedro. Někdo zase mohl mít nějaké povinnosti, takže se do Prahy v neděli večer prostě nedostal. Je proto zcela jisté, že na té demonstraci nebyli všichni Babišovi odpůrci. Jinak vaše pojetí demokracie jenom jako volebního mechanismu vlastně není demokratické. Demokracie stojí na dialogu mezi mocnými a voliči. Tento dialog probíhá neustále, i mezi volbami. Pokud ho potlačíte, režim už nebude demokratický. Koneckonců, volby probíhaly i v ČSSR, ale stejně to byl totalitní režim.

7 2
možnosti

Zvláštní myšlenkové pochody....

4 0
možnosti

J25a54n 47B88u63r56d14a

25. 6. 2019 8:13

AB jako Ježíš Kristus. To už není marmeládová náplň, ale něco s houbičkami.

9 0
možnosti

Je otázkou cti a politické kultury, když se u politika nahromadí různá podezření, aby odstoupil a nenarušoval chod vlády. V rozvinutých demokraciích, běžná věc.

Nestavte premiéra do role spasitele, taková role mu nepřísluší.

7 0
možnosti
Foto

Jaká podezření se objevila? Všichni všechno věděli už od r. 2011.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS