Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Poněkud mně v tom názvu chybí násilí na mužích - to neexistuje?

1 0
možnosti

RvRvRvVaše ostudné popírání fyziologické podstaty homosexuality a později v článku odvolávání na chromozomy by mělo každého trknout, že se dá jen těžko věřit v nějakou objektivitu nazírání věci. Odkažte prosím na nějaké důkazy vašeho popírání fyziologické podstaty homosexuality a neohlupujte nespecializovaného čtenáře.RvRvRv

0 4
možnosti

Rv

Váš pohled na pohlaví neodpovídá realitě! Bůh stvořil člověka jako muže a ženu: Milujte se a množte se! Boží stvoření nemusí odpovídat našim představám a často neodpovídá!

Pohlaví je v základu určeno při splynutí vajíčka se spermií, podruhé je pohlaví určováno při vytváření pohlavních orgánů asi ve třetím měsíci těhotenství, potřetí je určováno pohlavní zaměření (do koho se budu zamilovávat, tedy zda budu hetero nebo homo) při utváření mozku asi v osmém měsíci těhotenství a formace výchovou již není rozhodující, maximálně může můj vývoj heterosexuála v rodině homosexuální a můj vztah k životu komplikovat.

Sporná zůstává přítomnost naší duše. Podle Tomáše Akvinského se objevuje v těle ve čtvrtém měsíci těhotenství, což by církevně mohlo legalizovat potrat do konce třetího trimestru, jak to máme dnes uzákoněno. Avšak dnešní učení Církve uznává přítomnost duše již od samotného početí. Ztotožníme-li však duši s Jájstvím (Ego) Sigmunda Freuda, pak se toto utváří v průběhu druhého roku života člověka. A teď babo raď!

:-)

1 2
možnosti

Rv Musíte si vybrat a ne to plantat dohromady: buď "Milujte se a množte se" a nebo popření Boží tvorby s odkazem na vědecké bádání se zcela neprokázanou vrozeností homosexuality (ač tušenou a uznávanou) a také studie o těch jo a ne, kde výchova v raném dětství druhé pohlaví zošklivila. Takoví, v touze po rodině, vstoupí do manželství a ve "spolupráci" mají děti, ale nakonec se trhou ke stejnopohlavnímu.

Uznání menšiny se všemi občanskými právy včetně ochrany před šikanou je na místě (nejlépe bez oslavných barevných a nahatých průvodů), ale výrazná soc. podpora patří klasické rodině; homosexuální pár lidský rod před vyhynutím nezachrání!

2 0
možnosti

P67e24t93r 20D91r21a17p38a41l

27. 10. 2018 17:00

už máte sbalený kufírek do převýchovného tábora?

2 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik