Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni vidíme, že Zeman si vytvořil Bakalu a Babiš Kalouska. Kamkoliv přijdou, vylepí si své papírové terčíky a háží šipky. Diváci tleskají i oceňují vulgaritu zarputilé snahy soutěžícího, aby se dobře trefil. OK, - divadlo. Co se vlastně vyřešilo ?

Babiš na Kalouska nepodává jedinou žalobu. Má v rukou mocné nástroje - nic ! Kalousek již mediálně netáhne, obžalovaný se konečně objevuje! Je to Babiš!

Zeman přijíždí do Ostravy. Slibuje - Pomoc Vítkovicím - NIC, již bylo propouštění. Slibuje pomoc s nájemníkům s RPG byty - NIC, soud říká, převod je v pořádku. Inaugurační projev na hradě - Bakala = Hyena. Tak jo, Hyena - Já se ovšem táži - Ale kdo vlastně? Hyena přišla k plné misce, kterou ji nachystali státní úředníci. Požrala co se dalo a šla dále. Zemanovi úředníci, lidé okolo ČSSD misku plnili. Tak jo, Bakala je Hyena ... Zeman si terčík sbalí a odjíždí na Osoblahu - Tam je další Šipkové klání. "Milí občané - Děkuji vám za hlasy svého zvolení - Jóó a Bakala je Hyena" ... :-)

11 2
možnosti

:-).......Dneska je slovo korektnost, výraz pro pokrytectví! President použil, podle některých mravokárců,(chtěl bych je slyšet mluvit mezi sebou), dvakrát slovo, které ty mravokárce staví na úroveň všech ctností. Dvakrát v životě! Použil je proto, že je chytrý a dopředu věděl, jaká na to bude reakce.

Trvá na přímých přenosech. V minulosti se stalo, dobře to pamatuji, že byl rozhovor předtočený a samozřejmě Český rozhlas v intencích EU zmínku o Bakalovi vystřihl.

President se tenkrát rozčilil, ...trvá na přímých přenosech a jak je vidět, s některými jeho (ne)příznivci to zacloumalo a probudily se emoce! To byl jeho cíl. Kdo na něj má? Protikandidát "želé," kterému Witovská musela napovědět aby pokračoval v naučené roli! R^R^R^

3 5
možnosti
Foto

;-DR^ ano, máte pravdu!!!

Smích je blahodárný.

6 0
možnosti

Ano,žijeme v podivném státě,souhlasím;-D

1 0
možnosti

I20v34a95n 48M47i33n63á34ř

17. 10. 2018 14:19

Naprostý souhlas s autorem. Bohužel, neexistuje adekvátní, ale ještě slušný - výraz pro danou situaci - ve které byl prezidentem použit. Je možné jej odsuzovat sice jako sprosťáka, ale zároveň ocenit jeho - zcela pravdivou přímost.

2 2
možnosti
Foto

Zkuste pochopit jednu základní věc:

Vulgárními slovy se ve slušné společnosti ledy nerozhýbávají!!

9 2
možnosti
Foto

Jak vidno, ano. Kdo by u nás si vzpomněl na Peroutku, nebýt Zemana. Na řvoucí pusinky? Na Bakalu? Na solární barony?

2 3
možnosti
Foto

Ani jedno. Je to poetická osoba, která své verbální projevy opentluje předivem vybraných noblesních pojmů, nesnáší devótní podkuřující nohsledy a své názorové odpůrce - pokud se vyskytnou - s neuvěřitelnou laskavostí vyvádí z jejich mylných představ.

Je to člověk na svém místě. Howgh.

9 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS