Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a93n 66B35a90r49t61o56ň

25. 9. 2018 21:02

Chemických zbraní

0 0
možnosti

J17a18n 62B68a19r20t25o64ň

25. 9. 2018 21:01

Pouze Asad je gauner a měl by být postaven před spolu s vůdci Islámského státu za použi

0 1
možnosti

J22a25n 44B66a10r44t62o59ň

25. 9. 2018 20:59

Většinový souhlas . Pouze Asám

0 0
možnosti

"...většina z vás přece souhlasí s politikou USA i s akcemi NATO ve světě. Většina z vás přece souhlasila s agresí do Iráku i Libye. Většina z vás přece souhlasí s tím, co USA provádějí v Sýrii. Většina z vás si přece skutečně myslí, že je pravda to, co jsme slyšeli dnes a denně o Bašáru Asadovi a většina z vás je přesvědčena o tom, že Ruská federace v Sýrii bombarduje civilisty ..."

Nevím jestli většina nebo nevětšina, nicméně zdaleka ne všichni souhlasí. Naopak, někteří se za ten slavný vojenský spolek, kterému ze začátku naivně věřili a do kterého jsme vlezli, v poslední době bohužel spíše stydí.

Jinak díky za výborný blog. R^

2 0
možnosti
Foto

Jo tak to je tedy zase blábol.

Moc se těším, až tu někdo zveřejní "Zvací dopis", moc.

0 2
možnosti
Foto

Na co si tu hrajeme?Podle diskuze na konspirační teorie,ve kterých se mladí syrští opuštění váleční uprchlíci změnili na syrské válečníky,kteří s místními jidáši uvrhnou celou naši zem do záhuby....to je opravdu dost hloupá hra,nebo spíš hloupá hysterie.....

2 1
možnosti
Foto

Na co? Samej ředitel/ředitelka zeměkoule. Na blogu i v tzv. diskuzích. Už zbejvá jen vyhlásit i na tuto fci na těchto stránkách volby. I Vy byste jistě uspěl;-DZatracený kyselo, co krok, to ...:-P

2 0
možnosti

Invazi do Evropy a její rasové přebarvení naplánovali v minulém století myšlenkoví souputníci Kalergiho, a pro její realizaci bylo nutno vytvořit vhodné podmínky. Stalo se. Rozbité domovy, organizace převozu, mediální kampaň a to vše pokryto dostatkem financí. Ochotných slouhů se najde vždy dost, zejména když se jim vsugeruje jejich morální nadřazenost. Opájejí se svou humanitou, ale často v jejich zdánlivě nepodmíněné altruistické pomoci rezonuje pocit převahy a moci nad příjemci. Není vše zdaleka tak čisté jak je předkládáno, a to pomíjím politické záměry, cizí či dokonce nepřátelské ostatním členům společnosti.

2 0
možnosti

J98a62r60d84a 79S11o19k33o88l

25. 9. 2018 13:14

Někdo chce někoho naučit žít podle svého . Převychovat se dají jedinci a ne celá společnost. Ta k tomu musí dospět .

3 0
možnosti

Ateistická země brání křesťanskou Evropu, ale křesťansky se nechová. Asi tak.

3 0
možnosti
Foto

Ani s tou křestˇanskou Evropou bych si nebyl tak jistý;-)

1 0
možnosti
Foto

Pokud se odpoutáme od toho, kdo ve světě a jak válčí, kdo ve světě i ve své zemi trpí a podporuje bezpráví - na tom se prostě neshodneme, na tom, dle všeho máme úplně jiný bytostný pohled a základ.

Ale při hledání nápravy této situace je tedy výsledek vašeho psaní, jednání, chování jaký? Nepomáhat nikomu, nikdy? Protože za to mohou Oni?!

Četl jsem váš blog raději dvakrát, ale řešení jsem tam nenašel.

Haníte mravokárce a sám jste co?

Stěžovatel.

To je mimochodem velice zajímavé české slovo. Kdo je takto označen, si může na něco stěžovat, protože mu to vadí, chce nápravu a nebo také stěžovat řešení - ve smyslu obtěžovat, vyhledávat za tímto účelem proč by to nešlo.

4 11
možnosti

Pane Pajonk, proč se chcete odpoutávat od toho kdo kde válčí, kdo kde a kolik má vojenských základen? Klidně to popište a vmeťte tu vaší pravdu do tváří vašich odpůrců,

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS