Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

- Švédská migrační agentura Migrationsverket poslala na testování 6880 „podezřelých“ a výsledky zatím v jejich prospěch příliš nesvědčí. Stejně jako v úvodním kole testování, také testování věku v období od poloviny března do konce července 2017 odhalilo nemilé zjištění. Z celkového počtu 2481 migrantů celých 2002, tedy 80 %, o svém věku s největší pravděpodobností lhalo.

- Nejnovější zpráva Dánské imigrační služby (DSI) o přezkoumání věku těch, u nichž panují pochybnosti, překonává dosavadní odhady. Agentura podrobila testům na věk, jejichž součástí jsou rentgenová zkoumání opotřebení zubů a kostí tvořících prsty, 800 migrantů. Podle zprávy, kterou nyní zveřejnila, testy odhalily vyšší věk u nejméně 600 z nich. Stejný problém trápí Británii i Francii.

- pokud panují pochybnosti, zda je údajně sedmnáctiletému sedmnáct nebo už osmnáct, počítá se vždy věk příznivější pro žadatele, tedy nižší. Skutečnost tak může být ještě horší.

- naprostá většina z nich samozřejmě nemá doklady, někteří dokonce ani nevědí, kdy se vlastně přesně narodili ("to bylo tenkrát, jak se sousedovi narodilo dvouhlavé tele")

Nicméně pí. Šojdrová a chlapci a děvčata z TOP09 mají techniku na určení věku s přesností na vteřinu... plus minus dvěstě let.

0 0
možnosti
MK

Když napíšu,že jsem proti okupaci Sýrie či Iráku,jsem komunista.Když napíši,že nesnáším muslimy,jsem xenofob.Když napíšu,že cikáni páchají většinu trestných činů v republice,čo je procentuelně doložitelné,jsem rasista.....atd

Takže vlastně jsem vše a ještě více než jsem vyjmenoval,a jsem na to hrdý.Hrdý na to,že mám rád svou zemi a chci budoucnost pro své děti.

20 1
možnosti
MK

M79i11l33a32n 60K94e54s58l

20. 9. 2018 18:01

Národní ostuda?Co to je?Vždyť my jsme již tak otrlí,že když někoho nazvete nacistou,fašistou,xenofoben a podobně,tak je na to i hrdý.

4 0
možnosti
DR

Naprostý souhlas. R^

6 2
možnosti
VS

Asad byl zvolen demokraticky asi jako Husák nebo Kimové. Sýrie napadla 2x Izrael. Dlouhá léta okupovala Libanon. Asad použil proti vlstním lidem chemické zbraně. Arabské jaro byl, přestavte si něco jako u nás listopad. Vy že jste byl doktoremRv

17 16
možnosti
Foto

na blogy Vašeho typu nelze říct nic než toto... jděte i s Babišem do vítecoele... Jste neuvěřitelný, neuvěřitelný slaboch...

12 19
možnosti
OT

Nerozumím. Prosím o vysvětlení. Děkuji.

4 0
možnosti
RS

R32u83d29a 66S11l98a41v18í72k

20. 9. 2018 10:58

Babiš si hraje na tvrďáka a pak zase bude fňukat v televizi, že s ním všichni jednají tvrdě.

5 1
možnosti
JV

J92i88ř66í 20V68o24l91k31a

20. 9. 2018 10:56

Jak prosté. velmocenská válka začala. Už to není Rusko a USA, ale krom Japonců a Jižní Koree, celá Asie. Celý Bližní Východ a Afrika je zdroj obrovského bohatství, o lidi nešlo a nikdy nepůjde. Prachy, prachy. Pokud budu mít miliardu, to nevím, jestli to jde někdy utratit, asi nejde. Kam jdou všechny ty prachy když už jsou to jenom čísla. Všechno je v nás, my musíme najít odvahu se bránit. Cinkalo se klíči a nyní se cinká v hospodách a nadává.

5 2
možnosti
Foto

V Sýrii byly dvoje volby za její historii. První volby byly tak zfalšované, že je nikdo neuznal. Druhé volby se konaly v době války a zúčastnilo se jich minimum obyvatele. Takže žádné demokratické volby neproběhly.

12 7
možnosti
Foto

Naše velvyslankyně v Sýrii prohlásili, že Sýrii nezná žádné sirtoky, žádné sirotčince. Oni žiji ve velkých rodinných komunách až o padesáti lidech. Pokud se nějaké dítě staně sirotkem rodinná komuna se o něj postará. Tedy jeho nejbližší příbuzní. Vytrhnout dítě z takové prostředí na které je zvyklé a přesídlit jej do země s jinou kulturou by byl zločin.

32 1
možnosti
LB

Opravdu jste nezaznamenal, že nejde o děti žijící na území Sýrie, ale o děti z řeckých uprchlických táborů? Takovou zabedněnost bych od vás nečekala.

Paní velvyslankyně v Sýrii bude tvrdit to, co si přeje Babiš, protože se pod ní velvyslanecké křeslo už delší dobu povážlivě houpá, tak se snaží, seč může.

4 17
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik