Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

měl jsi s nimi prásknout...bratříčku!

0 0
možnosti
PV

P70e96t10r 21V76í21t

30. 10. 2016 1:28

Radek Banga to na Facebooku pěkně shrnul:

"Tak pojďme si to shrnout. Miloš Zeman dá těsně po volbách téměř francouzský polibek své vlastní dceři před celým národem, záhy si ale uvědomí, že to s holkou dost přestřelil a uklidí ji mimo. Pak dostane tu nejzáhadnější virózu, co svět neviděl, otevře noviny a tam se dočte, že Hitler byl gentleman. Jelikož už moc dobře skrze ty svý zavirovaný oči nevidí, uráží rodinu Peroutkových, opět před celým národem. Po čase se ukáže, že článek byl v Rudém právu a Peroutka s tímto neměl nic společného. Aniž by přiznal svou chybu, zcela sebejistý si jde přivítat čínskou delegaci a dá jasný příkaz odepřít podporu Dalajlamovi. Z důvodu dlouhodobé virózy zřejmě ani nedorazil na státní pohřeb nebožtíka Kováče. Nakonec tento proruský prokomunistický alkoholik zakončí svou jízdu Bradym a jeho kancelář evidentně ukáže nám všem prostředníček, když zavede metody normalizace do země, která v roce 1989 konečně dosáhla svobody a samostatnosti. To vše bez jakéhokoliv pardonu. Bez výčitek svědomí nebo jakkoliv adekvátní reakce hodné 21.století.

:). .....sorry, ale každý, kdo si po tomhle všem ještě myslí, že Zeman za nic nemůže, je pro mě buďto naprostý debil, totální idiot nebo kundasemkundatam.

"

8 17
možnosti
EN

Upravené údaje v tom jste jednička ale skutečnost Vám uniká a to proto, že si to přejete. Tak k některým vašim zaručeným zprávám. Nikdo zatím nenašel ten článek, mohlo to být v těch nevydaných kusech ale to není podstatné, podstatné je to, že pan Peroutka nebyl takový jak ho líčí vnučka kolaboranta, po válce trestáného za spolupráci s fašisty, na ten státní pohřeb přijela pozdě celá delegace, ne vinou prezidenta ale vinou toho kdo to tak uboze naplánoval nebo si myslíte, že prezident si plánuje letadlo, auto a pod.Asi ne, že.A slavný dalajláma do svých 21 let jako láma mučil Tibeťany, a dokonce podporoval otrocký řád, který mučil a zabíjel Tibeťany na vše co jen se lámům nelíbilo.Po útěku do Indie se stal odpůrcem Číny, že mu vzala moc a možnost ponižovat občany a stal se placeným štváčem USA proti Číně -cca 2 mil. ročně v dolarech.Tak to neznají naši rektoří a politická esa jako je Herman, že ho vítají a vyvěšují Tibetskou vlajku. Takže oni podporují otrokáře a vrahy.Odkaz co se tam dělo je na internetu- Herman zneužil strýčka pro své zviditelnění a vytváří si pozici jako dědic, ale on zradil církev jako fláterník a zrazuje i občany a pomlouvá prezidenta a tím i naš stát. ROZEŠTVAL NÁROD A DIVADELNÍCI MU TLESKAJÍ. Je to přece ministr kultury, Je mi z těch akcí na zvracení a vás osobně lituji, protože se chováte opravdu jako vazal Hermana. Demokracie JE O NĚČEM JINÉM porozumění, ohleduplnost, pravda a právo - ne podraz, špína a bezohlednost. Pana Bredyho je mi léto jak si z něj udělal jeho synovec můstek na pomlouvání a zviditelnění. Krásný den, pokud máte zájem pošlu vám odkaz na ten skutečný Tibet a dalajlámu.

12 3
možnosti
OP

Tento článek je klasika, od které může opisovat každý, kdo chce něco ohnout, zaonačit, narafičit. Dělá se to tak, že se použijí některé údaje, které jsou všeobecně známé a přimíchají se mezi ně zlovolné údaje vycucané z prstu Rv

6 4
možnosti
Foto

Koho tím myslíte,článek pana blogera, nebo příspěvek nad tím vaším? Já dávám zapravdu blogerovi. Uvádí fakta. Kdo ovšem nechce vidět, nevidí, kdo nechce slyšet neslyší.:-/ (Karma).

5 4
možnosti
SH

Umíte ohnout pravdu líp než gravitace čas. Nobelovka z toho ale nebude. :-(

1 7
možnosti

P62a88v68e66l 77Š79u14b13r66t

28. 10. 2016 6:02

Kvalitní příspěvek, nestranný, nezaujatý. Já osobně po sledování celé kauzy mám ale dojem, že to bylo trochu jinak. Ale jen v detailech. Ano, pan J.B. byl navržen a to i poslaneckou sněmovnou. Ano, pan Forejt panu J.B. telefonoval, ale z nesestříhaného televizního rozhovoru ze dne 25. nebo 26.10.16 večer je zřejmé, že obvolává všechny nominované, i ty, kteří se na seznam nedostanou a to proto, že potřebuje informace. Tedy jim patrně řekne: "Byl jste nominován a potřebuji vědět...". Pan J.B. se na seznam přes nominaci nedostal, svědčí o tom i fakt, že nebyla vyrozuměna kanadská ambasáda. A proto pan H. učinil co to, co učinil a udělal z toho mediální masáž proti panu Z. A fakta šla stranou, šlo o to rozjitřit emoce a vytvořit tlak. O panu J.B. v červnu 2016 nevědělo 90% obyvatel naší země a 80% poslanců.

32 2
možnosti
PV

P23e30t81r 20V93r59á68n24a

28. 10. 2016 14:03

Myslím že o J.B. vědělo dost více než 80% poslanců, protože o návrhu na jeho vyznamenání řádem T.G.M. letos hlasovali již potřetí.

Nedivím se, že ho Zeman ani potřetí nevyznamenal.

Divím se, že ho po dvou neúspěších Zemanovi navrhovali znovu.

10 0
možnosti

Vidno, že Ovčáček zdaleka není sám, kdo špatně interpretuje psané texty a neumí logicky myslet - anebo lže.

7 3
možnosti
JV

Smutné čtení o smutné zemi, o smutných lidech.....

5 0
možnosti
FS

Pane Máji, přiznejte se rovnou, že vy jste příbuzný či alespoň dobrý přítel pravdomluvného pana Ovčáčka a zároveň člen fanklubu pana prezidenta, tedy člen či sympatizant SPO(Z) pana Veleby????

7 24
možnosti
MS

Zajímalo by mne, jak víte, jaké datum má ta SMS od Forejta, o které tvrdíte, že přišla 13.10. a kterou považujete za hlavní důkaz. Ministr Herman tuto SMS ukázal novinářům v neděli 23.10. a žádné datum na ní vidět není. :-/

http://www.lidovky.cz/prehledne-neudeleni-metalu-jirimu-bradymu-vydirani-msta-bojkot-silne-vyroky-i-emoce-gn0-/zpravy-domov.aspx?c=A161023_214648_ln_domov_mpr

6 1
možnosti
ŠM

třeba viděl detail smsky,třeba měl v rukách ten mobil..;-)

0 0
možnosti
JC

Zeman nemusí být jasnovidec. Když se Hermana dvakrát zeptal jestli se s dalajlámou sejde a ten mu řekl že ano, nemusel na nic čekat. Fakta jsou, že vyznamenání pro Bradyho schválila sněmovna a Zeman ho neudělí. O jeho důvodech nechť si každý myslí co chce.

1 2
možnosti
AO

Informace, na kterou se vy odvoláváte, je ovšem vyřčena a doložena pouze Hermannem samotným a to je věru moc málo!

6 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik