Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Ceska televize je zpravodajsky hnuj sireny elektromagnetickymi vlnami. Coz je bezesporu pokrok !

0 0
možnosti
Foto

No já nevím. Řekl bych, že do Argentiny mají proudit peníze na různé investice, ale na úhradu dluhu se jim nejspíš nepodařilo získat co potřebovali a jednání o nějakém jiném řešení než úhradě či státním bankritu zřejmě nikam nepostoupila. Tedy proč by měla ČT nutně informovat o investicích, které s bankrotem nesouvisejí?

0 0
možnosti
JP

Komunistické manýry - je to jako během roku 89, když v tv popisovali probíhající demonstrace. Politici drží huby a na tv nikdo nemá, navíc kdoví kdo to celé řídí...

4 0
možnosti
MH

Výborný článek, karma, R^.

Už je to přinejmenším stejné jako za komunizmu. Spíš horší, protože "věda o vymývání mozků" od dob komunizmu podstatně pokročila.

Pokud je v politice poměrně klid, necítíme moc důvodů ke znepokojení - možností klamání odhalit. Jinak je tomu v době rychlých důležitých událostí. A to jsou poslední měsíce (Sýrie, Ukrajina, Izrael). Když v takovokamžicích podstatně zbystříme pozornost, a máme-li v duši nějaké zbytky mravnosti, musí nás z poznání funkce médií jímat hrůza.

Malý příklad. Po půlnoci když utekl Janukovič z Majdanu jsem náhodou poslouchal rozhlas, aktuální živá zpravodajství. Zbystřil jsem pozornost a setrval v poslechu nepřetržitě do poledne dalšího dne. Proč? Vedla mně k tomu zkušenost z pohnutých dnů a hodin r.1968, 1989.  V okamžicích rychlých událostí konspirace politiků a ovlivňování médií selhává, protože "nestíhá".

Takže, už za asi 12 hodin po zvratu na Majdanu ono vymývání mozků nabralo nový dech. Proto jsem další dění sledoval raděj z mnoha zdrojů. Obtížně, velmi pracně. Je to doslova neuvěřitelné jak s námi naše mainstrmédia dodnes "mlátí o zem". Někdy už pod lidskou důstojnost. Uvědomuji si, že už náš rozhlas (televizi nemám dávno)  sleduji nikoliv "s vysokou obezřetností", ale "pro pobavení".

Toto vše si mohu dovolit jen proto, že ve svém věku mám trochu víc času. Jako tragickou vidím realitu, že mnoho lidí v produktivním věku nemá vůbec čas na vlastní výběr informací. Platí si média, ta selhávají. Nejen že mlží, zavádí, ony štvou (na čí pokyny? sotva jen z "korektnosti") ke světové válce. Za špatný vývoj  jsou zodpovědny v míře stejné jako politici a "korporace". Tolik jen k médiím. K politikům, našim a evropským, bych se už nedovedl vyjádřit jen pomocí slušných výrazů.

7 1
možnosti

Další "objektivní" důchodceRv

1 3
možnosti
SN

:-)   Retardovaní chápou pomaleji, možná, že jim to za čas dojde !  R^R^R^

2 2
možnosti
Foto

Jsem rád, že zde máme vás neretardované, kteří nám to tak hezky vysvětlíte. Jen by to možná chtělo trochu víc polopatě. :-)

4 1
možnosti
PV

Je to mnohem horší, než za minulého režimu. Autor to vystihl přesně. R^Člověk byl vytrénovaný a zlému bolševíkovi nevěřil - snad datum... A proč je to horší dnes? Asi proto, že jsme takové neobjektivní jednostranné zprávy nechtěli a zvolili si cestu demokracie. Ovšem málokdo si tenkrát uvědomil, že se to může lehce zvrhnout k demokratúře, jak svého času nazval tuhle postkapitalistickomafiánskou dobu Karel Kryl, velký to bojovník proti všem manipulacím a nepravdám.

16 2
možnosti
Foto

A jaká hrůza, ČT ani neinformovala o tom, že sousedův pes musel na operaci. No kde to žijeme?

1 7
možnosti
JM
JK

J62a88n 10K66o27z45á15k

31. 7. 2014 12:21

Co tím básník chtěl říci.

6 2
možnosti
MP

Tomu říkám objektivní informovanost našich medií.

2 2
možnosti
Foto

Dobrá, a jakou má souvislost to, že Argentina s někým uzavřela nějakou smlouvu, s tím, že jde do bankrotu?

6 3
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik