Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Do prčic, že by celý západní svět ukradl kus Ukrajiny? a nebyl to náhodou zrádce Janukovyč, kdo spustil to peklo, když podvedl své občany a spřáhl se s Putinem?, nebyl to náhodou Putin, který ukradl kus Ukrajiny a to  Krym a při tom to zrádce Janukovyč nechtěl?, nebyl to náhodou Putin, který všem prorusákům ukázal, jak se má Ukrajina krást? Tak co tu pane autore furt melete, že se západ chystá na obranu. Povím vám jeden příklad. Když islamisté složi zbraně, tak je na východě klid. Když Izrael složi zbraně, tak ho islamisté vyhladí.

3 4
možnosti
MP

ach, ten zlý Putin. A všichni z Ukrajiny jdou jen za tím zlým Putinem, do toho chudého Ruska. A nikdo nejde opačným směrem...;-D

1 2
možnosti
MH

No ano. Mírové sbory OSN. Kdysi, za časů, kdy ještě tuto instituci nespacifikovaly svými zájmy USA.

Podobně i OBSE.

"Proruští separatisté" - rafinovaná to zavádějící terminologie - jsou především zcela "protikyjevští", možná jen v malé míře proruští).  Experty OBSE zajímají, drží, a po čase propouštějí. Považují je za špiony.

Začala válka a je otázkou, jak dlouho, spíš jak krátce bude jen studenou. Tedy, studená už není dnes.

   Podrobnosti zde:

https://beta.congress.gov/bill/113th-congress/senate-bill/2277    nebo video s titulky zde: http://outsidermedia.cz/n%C3%A1vrh-us-z%C3%A1kona-nebo-vyhl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD-v%C3%A1lky/

1 0
možnosti
MD

Rusko si urcite necini naroku na titul 'svatousek roku'. USA ovsem pri hajeni svym neopravnenych zajmu TADY i jinde na planete Zemi o moznost ziskat tento titul prisly uz davno. Na nekolik roku dopredu..

6 1
možnosti
JF

Pozapoměl jste na tu nejdůležitěšjší a asi jedinou osobu, která by mohla téměř okamžitě všechny tyhle boje a zbytečné zabíjení zastavit - Putin.

Ale v zájmu Ruska je zkrátka nepokojná a rozdělená UA, s takovým státem se lépe  manipuluje.

11 7
možnosti
JT

No to by bylo revu kdyby to Putin zastavil. Uz vidim ty clanky - okupace, anexe, valka Ruska proti Ukrajine.

6 5
možnosti
IH

To není nic nového. Prostě to separatisté dělají stejně jako palestinci. Používají civilní obyvatelstvo jako živý štít a pak se tady spousta pokrytců pohoršuje nad civilními oběťmi.

To mi vysvětlete, jak obyvatelé paneláků s tím, co mají doma, už sestřelili minimálně pět letadel.

9 11
možnosti
Foto

No a mate to vysvetleno, pane autore. Jaka cista pravda a vy tu jakousi hledate. Nedejte se mylit, tady pan Hlavunek vam poslouzil jeho verzi. Ja mu verim.;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik