Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neutrální Janukovyč pronajal po svém zvolení Putinovi přístav Sevastopol pro účely kotvení ruské černomořské flotily až do roku 2042, když předchozí smlouva měla vypršet v roce 2017. Taková proruská neutralita.

0 1
možnosti

NATO nikdy nikoho neujistovalo, ze nebude expandovat.  Koho by melo ujistovat? Rusaky? Proc by melo?

1 1
možnosti

To ale musí být zajímavé, když se účastňujete všech jednání hlav států, natož mocností! Nechcete se podělit o nějaké podrobnosti?

0 0
možnosti

O78t92o 73L14e76v

27. 4. 2014 14:52

Dle fotky jste jistě absolvent VUMLU tam jste přece takové věci jako je NATO a EU dostatečně rozebrali a mírotvorce z SSSR dnes ruska taky.Ještě tu chybí něco o americkém brouku co ničil úrodu našim zemědělcům.Jste k smích!;-D;-D;-D;-D

3 2
možnosti

[>-]=EU

Rusové ještě před dvaceti lety, zabíjeli ty co se vyslovili proti režimu, chceme repete? Podívejte se jak udělali tento týden zákon na cenzuru blogů. Kritizuješ Ruskou vládu? Jdeš sedět ! R^

5 1
možnosti

..to je snad podruhý...co s vámi souhlasím....

0 0
možnosti

.....hmmm, tak už se opět "stydíme", vysmahnem do placu Hitlera, jako příměr nesmí samozřejmě chybět okupace Moravy (Karlovy Vary jsou málo), - nóóó a pak už zbývá enem zpochybnit inteligenci autora,  dát mu punc rusofila a dokonce "zlého člověka". Na článku samotném však nic světoborného není - autor konstatuje již zjištěná a lehce ověřitelná fakta - má svůj vlastní názor a pohled na věc. Že se krize přetaví do mocenského boje velmocí o sféry vlivu a zájmu, bylo snad všem jasné. Na kolbišti tak zůstává Ivan s amíkem (EU klečí v koutě a čeká odkud přiletí další facka) a jdou si tvrdě po krku. Nic se nezměnilo - v metodách, které používají jsou si naprosto rovni, přesně v duchu rčení "účel světí prostředky" !

2 2
možnosti
Foto

J93a66n 85R21ý78z16n97a31r

27. 4. 2014 11:40

V r.1989 se Sovětské impérium sesypalo pro naprostou neschopnost. Jen si to nebylo schopno najednou přiznat.

    To že bude mít Rusko imperiální choutky se dalo očekávat. Svým způsobem si tak léčí své komplexy nejen z toho roku 1989 a následných.

   To však neznamená, že je možno Rusy a Putina jakkoli podceňovat.

    Vaši úvahu považuji za docela scestnou.

1 4
možnosti

Z83d27e31n37a 49K22o16č94í

27. 4. 2014 18:11

Já jsem si všimla, že současná ukrajinská politická reprezentace vůbec nezvládla svoji politickou odpovědnost. 

Ano,, Rusko nemělo obsazovat Krym, ale ukrajinská politická reprezentace neudělala vůbec nic na uklidnění Ruské velmoci, ale naopak, jako první opatření přijali protiruské zákony, místo toho, aby zašli k ústním rozhovorům na ruské velvyslanectví, nebo zajeli přímo do Moskvy aby se dohodli o podmínkách další existence pro Rusko strategických základen i ruské národnosti, která žije na Ukrajině. !!;-(

1 0
možnosti

Rád vás čtu, pane Máji, ale tentokrát jsem to vzdal, když jsem četl, že "balistické střely (raketové základny NATO ve Španělsku) byly namířeny na Damašek..."

NATO přece nemá ve Španělsku žádné raketová základny s balistickými střelami.

3 0
možnosti

P67e40t71r 98M70á86j

27. 4. 2014 12:24

Omlouvámse, ne NATO, ale Americká základna, pravděpodobně "Rota" http://www.cnic.navy.mil/regions/cnreurafswa/installations/ns_rota.html

Jednalo se otehdejší zprávu z libanononského deníku As - Safiru, Která dokonce tvrdila, žedošlo k odpálení dvou raket na Damašek, jejich navigaci údajně rusové"hekli" a schodili do Středozemního moře. Jestli si vzpomínáte,původně Rusko uvedlo, že zaznamenalo odpálení dvou raket, k nimž se však nikdonehlásil. O několik dní později tvrdil Izrael, že to byly rakety jeho asloužily k testování protivzdušné obrany. Odpálení těchto raket jsem v článkuneuváděl, jelikož pravdivost tohoto tvrelní Al-Safiru je sporná… i když logikuby to mělo, ne? Uvedl jsem jen, že rakety připraveny byly. Více o tomto údajnémkonfliktu můžete najít zde: http://zvedavec.org/komentare/2013/09/5659-agrese-skoncila-v-okamziku-vypaleni-dvou-balistickych-raket.htm

2 0
možnosti
Foto

Lékař nemá vždy pravdu - zejména v nelékařských tématech. Zajímalo by mne chování všech těch obdivovatelů Putina , až svými neuniformovanými vojáky zaťuká na sousední ( nedej bože naše) dveře.

Hitlerovi se také nejdříve smáli , nechápali ho , nevěřili mu.....Srovnávání VVP s AH se už nebrání ani renomovaní politologové. Tedy : kromě našich blogerů:-);-( !

5 3
možnosti

Jde o mýtus. Hitlerovi se nikdo nesmál a věřili mu.

2 0
možnosti

Gruzie napadla Jižní Osetii? Aha, tak to pak jo. Takže až Putin svými vojáky "neprodyšně uzavře" Moravu, aby jí "zaručil nezávislost" na Pražácích, tak budeme moci klidně argumentovat tím, že Praha chtěla napadnout Brno, takže Putin to vlastně všechno zachránil... Ty krááááso.

6 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik