Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane kolego, je pravda, že mne zarazila Vaše poznámka, jež mířila nejspíše na můj článek ohledně možnosti mít Evropu křesťanskou či islámskou. Vy jste můj postoj nazval fanatismem, což mne - od kolegy lékaře, tedy vzdělaného člověka - poněkud zamrzelo. Po přečtení tohoto Vašeho spisku mne ony rozpaky a pocit mrzení přešel. 

Budete-li mít v pensi čas, zajeďte si na 14 dní do Izraele - sám, jako turista. Vydejte se i do území obývané Araby, mějte oči otevřené a pozorujte. Uvidíte jisté rozdíly, které, pokud budete objektivní, Vás přesvědčí o tom, že Vaše úvahy v tomto článku jsou liché.

0 0
možnosti
Foto

J88a16k66u94b 47R28o35t80h

3. 4. 2014 11:18

Mapka, kterou přikládáte, je demagogický výhřez. V podstatě vylhaný. Víte proč?:-/

1 0
možnosti
Foto

Pane  autore, pokud vím, Židé nepodporují "vymývání mozků" svým dětem ve vojenských výcvikových táborech, ani je neučí, jak vyhodit sebe samé "do povětří" a způsobit smrt maximálnímu počtu Židů a jiným, kteří nejsou muslimové. Židé neunášejí letadla, ani nezabíjejí sportovce na olympijských hrách a ani se naplánují "vyhazovat do povětří" v německých restauracích. Není jediný Žid, který zničil kostel. Neexistuje jediný Žid, který demonstruje zabíjením lidí. Židé neobchodují s otroky, ani nemají vůdce, vyzývající k džihádu a smrti všem nevěřícím

8 0
možnosti
JN

J23a29n 14N57o56v81á69k

5. 4. 2014 23:27

Tak přemýšlím, jestli jste opravdu tak neinformovaný, nebo to jenom hrajete, jako  účelové pokrytectví a svatouškovstí:  Na všechny vaše alibistická tvzeni uvadím jen toto:

Masakr v Jeskyni patriarchů byl teroristický útok zacílený na palestinské muslimy, ke kterému došlo dne 25. února 1994 ve městě Hebron na Západním břehu Jordánu, na posvátném místě Židů, muslimů a křesťanů, známém jako Jeskyně patriarchů. Útok byl spáchán Baruchem Goldsteinem, izraelsko-americkým osadníkem a členem hnutí Kach, který byl toho času vojákem Izraelských obranných sil v záloze.[1] Zatímco izraelské zdroje tvrdí, že došlo k usmrcení 39 a zranění 125 osob, palestinské zdroje uvádějí usmrcení 52 osob.[2] K útoku, při kterém byl usmrcen i sám Goldstein, došlo během svátků Purim a Ramadán. Izrael okamžitě po masakru vyjádřil lítost nad tímto činem, a pozůstalým rodinám obětí přislíbil kompenzace.[3] Židovští osadníci v Hebronu ale po útoku vyjádřili s jeho činem souhlas a Goldsteina označili za hrdinu.[4]

http://cs.wikipedia.org/wiki/Masakr_v_Jeskyni_patriarchů

Otroctví v Evropě[editovat | editovat zdroj]

PhDr Josef Žemlička, renomovaný uznávaný český historik, píše ve své knize "Čechy v době knížecí": obchod s otroky v Evropě provozovali po celý raný a z části vrcholný středověk většinou židé. V té době Praha patřila k hlavním evropským překladištím otroků. Od západních i východních Slovanů mířily otrocké transporty na trhy většinou v orientu. Židovští obchodníci také dopravovali kolem 12. stol. na uherské trhy jak cizí zajatce, tak i část zotročeného domácího lidu

http://cs.wikipedia.org/wiki/Otrokářstv%C3%AD#Otroctv.C3.AD_v_Evrop.C4.9B

0 1
možnosti
Foto

Sionismus je zrůdná ideologie? A co takhle antisemitismus, pane autore?

6 0
možnosti
Foto

Na Středním východě je 22 arabských států, pouze 1 je židovský. Izrael je také jedinou demokracií v regionu. Izrael je jedinou zemí v regionu, která dovoluje občanům všech vyznání praktikovat svobodně a otevřeně své vyznání. Izrael má 25% nežidovských obyvatel. Zatímco v mnoha arabských státech nemohou Židé žít, Arabové v Izraeli mají uděleno plné občanství a právo volit. Arabové se rovněž mohou volně stát členy izraelského Knesetu. Arabové žijící v Izraeli mají více práv a volnosti než většina Arabů žijící v arabských zemích. Navzdory tvrzení, ž e Izraelské osady na Západním břehu jsou překážkou míru, Židé zde žili po staletí, než začali být v letech 1948-49 masakrováni nebo vyháněni postupujícími arabskými armádami. A izraelské osady, které zabírají méně než 2% sporného území, téměř nikdy nevysídlují palestinské Araby.

6 0
možnosti
Foto

Sionismus je ideologie, která odporuje židovským otázkám víry, co se týče vyhnanství (a je zcela neslučitelná s židovským učením. Židovskými náboženskými autoritami byla označena jako úplná hereze.

3 0
možnosti
JD

Pěkné plky ;-D .. židi svůj stát v roce 48 přijali, arabi svůj odmítli a židům ho upřeli .. ovšem žid si svůj stát uhájil a to se počítá ..

6 0
možnosti
MF

Byl jste někdy v Izraeli? Byl jste někdy v Gaze? Znáte dějiny dál, než 50 let nazpět, nebo opakujete jenom to, co si pamatujete z novin ze sedmdesátých let minulého století?

Sedněte do letadla, a dejte na dva měsíce potulku po Izraeli, tzv. okupovaných územích a po Gaze. A pak pište znovu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik