Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Takže vy už dnes víte, že nástupci Janukovyče jsou ještě zkorumpovanější? A jak jste to poznal, vševěde?

0 0
možnosti
IH

Zapomínáte, že v Kijevě zahynul podle všeho jeden policista a následně bylo zastřeleno několik desítek demonstrantů a až poté eskalovalo násilí. To nevypadá jako, to je provokace mluvit o demonstrantech jako o násilnících.

A oslavovat Ruskou armádu, že obsadila pouze Abcházii a Osetii, poté, co tam bylo od rozpadu SSSR zabito několik desítek tisíc Gruzínců a cca dvěstě tisíc muselo uprchnout, to taky zrovna není vysvědčení mírotvorce.

Nepříjde Vám ten příspěvek jako velmi naivní?

2 2
možnosti
MS

Blog je v pořádku a realistický. V pořádku není Vaše zaslepenost a neschopnost přijmout jiný pohled na svět, než šermování pod vlivem přesně porcovaných informací pro přesně vybranou klientelu.

2 0
možnosti
MI

R^ Někdo Majdanu prostě vydal příkaz - provokujte všemožně, aby druhá strana přikročila k akci, pokud nekontrolované tím lépe pro nás; jim pak totiž nikdo věřit nebude a světové mínění bude na naší straně. A jako vždy, klíčové je zde ono 'pro nás'; takže - kdo bude strategicky profitovat z překotného vývoje, ostatně z jakéhokoli vývoje který tamní statut posune někam jinam? Já myslím že 'modří již vědí', tenhle scénář už jsme poslední dobou měli možnost sledovat i jinde a nejednou. Že by pouhá náhoda ..?

1 0
možnosti
IH

Myslíte, jako že demonstanti byli sebevrazi?

0 0
možnosti
JC

Holá pravda, nic než pravda.R^

0 2
možnosti
TK

Velmi dobrý článek. Trochu jiný pohled, než jsem zastával dosud, ale velmi dobrý. Karma pro vás. A možná přání, aby se na Krymu skutečně nestřílelo.

4 0
možnosti
Foto

I92v25o 98C14i32l79i49c77h

4. 3. 2014 10:33

Souhlasím a k přání se připojuji s dodatkem - nejen na Krymu.

2 1
možnosti
KK

Dobrý a informativní. Díky.

2 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik