Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jako bych z toho článku cítil antisemitismus. Ale třeba se mi to jen zdá :-)

1 0
možnosti
JN

palestinci byli kamaradi komunistu, mne jedni ani druzi nijak neschazi.

5 0
možnosti
PS

Starý boľševik Máj to len potvrdzuje ! Ráno sa zobudil, nadýchol a hneď mu bolo jasné, kto je všetkému na vine, tak ako ho je starý súdruhovia naučili....

0 1
možnosti
LJ

Vyhnul jste se otázce, zda je v pořádku, že tam byl nelgální arzenál zbraní. Kdybyste se prosím ještě k tomu vyjádřil.

10 0
možnosti
Foto

obávám se, že se autor nevyjádří

1 0
možnosti
JD

J11a56n 87D10u23d51a49k

4. 1. 2014 12:18

Samozrejme existuje mala pravdepodobnost, ze jde o vrazdu a ne nehodu. V tom pripada jaka by byla nejpravdepodbnejsi varianta? Ze by Israel venoval cas, penize a vyzrazeni pripadnych agentu infiltrovanych ve Fatahu na vrazdu bezejmeneho diplomata je hodne nepravdepodobne. Jiste uznate ze Mossad neridi amateri, a tento cil pro ne nema zadny smysl. Ze by Hamas? Take asi tezko, take to pro ne nebyl prioritni cil, takto slozite by radeji vyridily nekoho vyznamenjsiho. Kdo tedy? Cemu se pan diplomat venoval? Minimalne byl clankem v obchodu se zbranemi, a to obchodu nelegalniho. To ze palestinci potrebuji a nakupuji zbrane je jasne i jejich priznivcum. Ze i terorista nebo bojovnik za svobodu (jak chcete) nepohrdne procentem z prodeje (ani Arafat nezemrel jako chudak ale jako bohaty muz s konty ve Svycarsku), a ze penize z oficialnich pomoci pro Palestinskou Autoritu se nedaji k nakupu pouzit primo a musi se pred temito obchody vyprat je take jasne . Takze v nepravdepodobnem pripade, ze neslo o nehodu pri manipulaci vybusnin, nejpravdepodnejsi by bylo vyrizovani uctu v souvislosti neprulhlednych obchodu. Velice nepravdepodobna je politicka motivace, pokud zohlednime ceho se tim mohlo dosahnout a za  jake naklady (financni a logisticke, plus mozne problemy po uskutecneni), to by se ten vsemocny Mossad asi soustredil na jine cile.

6 0
možnosti

Rv

Připadá mi jen smutně úsměvné, jak se bojíme připustit, že šlo o VRAŽDU nežádoucího mírumilovného člověka. Ale můžeme se mýlit. Nemáme dost informací!

:-)

2 1
možnosti
Foto

Ale ano - jedna z možností je, že ho Fatah skutečně zabil.;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik