Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Tohle by se mělo nakopírovat a povinně přidávat do schránek spolu s volebními lístky!

Karma!!!

0 0
možnosti
LC

Článek je vyníkající , jenom s jedním v něm nesouhlasím. Politické strany musíme volit ,ať chceme , nebo ne - jinak to prostě nejde. Je na nás , abychom na sviňárny poslanců dokázali reagovat , nevolit je , jsou tám i slušní lidé a postupně se s jejich pomocí podílet na převýchově těch , co nejsou 100%-ní.. Taky není možné jen tak z voleje někoho , ač morálního , spravedlivého....člověka poslat rovnou d:-)o parlamentu , politici mají získávat zkušenosti od zdola a my zase informace o nich a nemusí to být hned sami doktoři , i jiné profese dosahují slušného vzdělání.:-)

0 0
možnosti
Foto

K91a21r28e82l 59R94a11d12a

24. 9. 2013 22:49

R^R^ Napsal jste to přesně. Takzvané velké strany nám zatím předvedly, že vládnout k prospěchu občanů nejen neumí, ale ani nechtějí. Jde jim jen o moc, osobní výhody pro sebe a úzké skupiny svých sponzorů. Volit je znovu je horší než zločin. Je to hloupost.

0 0
možnosti
VK

Tak to podepíšu vlastní krví. Lépe bych to nenapsal. Prostě a jednoduše, nevolte žádnou stranu, která do teď byla v parlamentu, za 23 let nám prává, ani levá "ideologie" nic neukázala, pro lidi vůbec nic. Jen hrabat pod sebe, Je nutná výměna generací, jsem optimista. Všichni jsme nahraditelní.[>-]

2 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik