Diskuse

Syndrom 9/11

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Vždy budou lidé, kteří se chytnou nějaké konspirativní teorie. Tyto nesmysly šíří fanatičtí muslimové, aby odvrátili pozornost od islámského terorismu. Těžko lze věřit tomu, že americké výzvědné služby by si počínali tak zpackaně.

0 1
možnosti
Foto

doporučuji obrátit se na pana Gabriela, ten v tom má jasno

2 0
možnosti
MR

M97i51l98a41n 98R34a78d84e92k

11. 9. 2013 18:11

kdyby ti Saudi to delali s nejakou statni agenturou tak se jim to nepovede. Statni agentura - CIA , KGB nejsou James Bond, ale byrokrati. To jen v romanech jsou dabelsky inteligentni. Zkuste si to overti historicky, z davnejsich casu kde uz neni proc neco moc zamlcovat, a je to zalostne. Proto si Fleming musel vymyslet Bonda, to bylo tak asi jeho prani aby tomu tak bylo, jako si Nemcova vymyslela Babicku a idealni rodinu ke ktere mela moooc daleko. A tak opravdu verim ze to udelali zcela soukrome, jinak by se to nepovedlo.

0 0
možnosti
LF

Bohužel mainstreamová média, a obzvláště ta velká, zamlčují některé podstatné informace o této události. Tato závažná faktografie je ze zpravodajství odfiltrována pod záminkou, že se jedná o součást "konspirační teorie". Vlivem tohoto cenzurního mechanismu se k veřejnosti nedostanou nehodící se fakta o incidentu z 11. září 2001, přestože oficiální verze byla vážně zpochybněna mnoha odborníky, například u nás to byl docent Němec a jeho kolegové z Ústavu stavební mechaniky VÚT Brno, kteří se zabývali dynamikou kolapsu Dvojčat.

-

Rozhovor s doc. Ing. Ivanem Němcem CSc. o první české studii pádu WTC 9/11

http://www.reformy.cz/zpravy/rozhovor-s-doc-ing-ivanem-nemcem-o-prvni-ceske-studii-padu-wtc-911/

-

9/11: Press for Truth (české titulky) http://www.youtube.com/watch?v=Qn4bGP3ze0g - Dále doporučuji: dokument o nálezu nanothermitu v troskách WTC - české titulky http://www.youtube.com/watch?v=Bdml7ZxTQY0

1 0
možnosti
TG

R^! A dík za ten první odkaz...

0 0
možnosti
DK

To neni o tom, ze "necemu takovemu nemoh uveri", ale o tom, ze teorie oznacena jako konspiracni o 11. zari, je tak nelogicka a obsahje tolik chyb, ze oficialni verze je proste pravdepodobnejsi. I s temi nejasnostmi. Ostatne konspiracni teorie vznikaji v pripade kterekoliv vyznamnejsi udalosti. V pripade 11. zari bylo jiste, ze neco podobneho vznikne, at uz za nej muze kterakoliv strana ci kombinace stran.

2 0
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik