Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Opustíš-li mě nezahynu, opustíš-li mě přežiješ…

Všude je slyšet (a to nejenom z úst politiků), že letošní volby do parlamentu budou velmi významné. Hlavně bychom při této (opět další) příležitosti neměli zapomínat na moudré (a mezi prostým lidem) oblíbené varování,

                                                               že politická elita by volby už dávno zrušila, kdyby si nebyla jistá, že neznamenají vůbec nic…

Kéž by si tuto skutečnost už jednou uvědomili také všichni voliči. Nebo alespoň většina.

Volby jsou o stranách, o konkrétních jménech straníků (nestraníků), ale nikoli o politických změnách. Nikoli o tom, co by si přála většina národa - pokud si ovšem vláda (někdy) nepřeje totéž… což pochopitelně nelze dopředu vyloučit. Kolikrát se to stane, poznáme podle toho, jakou oblíbenost kdy vláda má. Myslím oblíbenost mezi lidmi - nikoli oficiální tabulky oblíbenosti od “nezávislých” agentur.

Jinými slovy to, co by si většina národa přála, nemůžeme dostat od politiků – i kdyby to měli stokrát ve svých předvolebních slibech. Buď to jenom (v rámci předvolebních divadelních představení) hrají, nebo jim to opozice překazí, nebo to nezapadá do scénáře těch, kdo vládnou skutečně, což v našem případě je Brusel a ti, kdo vládnou Bruselu - ta malá nejdůležitější miničástečka lidstva ovládající toky peněz, potažmo moci, jež z těchto peněz pramení.

Nepomůže ani referendum! Politici ho buď nepovolí, nebo zmanipulují, anebo neuposlechnou, bude-li výsledek (pro jejich plány), nepřijatelný.

Jinými slovy, volby jsou důležité pro politiky, nikoli ale pro občany. Pro občany je důležitý pocit bezpečí a klid pro zcela obyčejný život.

Obě tyto priority jsou v současném světě ohroženy. Jsme (politicky i vojensky) součástí celku, který má sice na čele napsáno, že pravda a láska zvítězí, že zítra bude líp, že mír v Evropě (ve světě) ubráníme… ale skutečnost je víc než opakem všech těchto prázdných a dávno vyčpělých slov.

Důležité jsou skutky - a ty jsou naprosto fatální: Po skončení studené války (rozpad socialistického impéria i jeho vojenského uskupení Varšavské smlouvy, sjednocení Německa, rozpad samotného Sovětského svazu), se stalo něco, co nikdo z obyčejných lidí nečekal - nedošlo k vyrovnání. Druhá miska pomyslných mírových vah zůstala i nadále beze změny. Protiváha Varšavské smlouvy - vojenské uskupení NATO nejenom neukončilo existenci, ale naopak - začalo posilovat přibíráním dalších států do svých řad a co je mnohem závažnější - začalo se (z mnoha směrů) přibližovat k hranicím jednoho jediného státu - Ruské federace.

V rámci humanitární “pomoci” došlo k rozbombardování Jugoslávie, v rámci zničení (neexistujících) zbraní hromadného ničení byl rozbombardován Irák, v rámci vývozu demokracie byla rozbombardována Libye, posléze i Sýrie, kde se demokracii snažíme marně zakotvit ještě i dnes. Za tím vším je nutno vidět obrovskou varovnou mohylu mrtvých - nejenom mužů ve zbrani, ale i starých lidí, žen a dětí…To všechno máme na svědomí i my, neboť jsme nedílnou součástí těch, kteří takové hrůzy vytvářejí.

V rámci multikulturalizmu jsou řízeně importovány do Evropy sta-tisíce (převážně mladých) mužů z Afriky, jejichž identitu neznáme a nevíme mnohdy kde se právě dnes pohybují. O těch, o kterých víme, můžeme prohlásit, že rozhodně nejsou přínosem (jak nám neustále media hlavního proudu tvrdí), ale hrozbou. Ve Francii je již mnoho desítek tzv. “no-go” zón, kam se neodváží vejít ani policie a stále těchto míst přibývá. Ještě horší je situace ve Švédsku - původně vlajkové lodi politické korektnosti a multikulturalizmu.(https://www.youtube.com/watch?v=jl_bqQ-TjuU&list=FLWsotf-FXcp3ZQP97WnFmEQ&t=74s&index=3)

Obyčejní lidé (na rozdíl od “klidných” politiků) vědí, že tento stav se bude neustále zhoršovat a naprosto neodvratně musí dojít k tomu, že tato politicky řízená islamizace Evropy zachvátí jednou i naši zem - byť třeba poslední ze všech - nicméně naše děti a vnoučata na tomto území budou. Na to bychom (dnes) neměli zapomínat.

Díky tomuto všemu - nikoli kvůli volbám - je dnešní situace velmi významná. EU neudělá nic pro záchranu svých zemí, vyjma přerozdělení. I tak je ale už téměř pozdě. Odborníci tvrdí, že např. normalizace pouze jen dnešního stavu v největších městech Švédska by mohla nastat až tak za patnáct let usilovné práce veškeré veřejné správy, která by byla k dispozici. 

Ale ani naši politici, byť třeba úplně noví (natož pak ti, kteří se na výsluní politické moci vozí již mnoho let), neudělají po volbách vůbec nic, protože je pro ně centrální způsob řízení velmi výhodný. Jsou (v mnoha ohledech) zbaveni rozhodovací odpovědnosti. Mimoto je pro ně bruselský kancelářský komplex  slepičkou, která dovede snášet zatraceně zářivá zlatá vajíčka.

Zbývá jediná možnost. Obyčejný lid, národ - my všichni můžeme udělat to, co bychom udělat měli… co udělat musíme: Donutit politiky, aby učinili taková rozhodnutí, která chce lid – jenž je (podle ústavy) zdrojem veškeré státní moci!

Nikoli ovšem cinkáním klíčů, ani ne se zbraní v ruce, nebo rozbíjením výkladních skříní a zapalováním aut, ale tou zbraní, kterou jedině máme skutečně k dispozici - Generální stávkou!

Naposled jsme (pochopitelně úspěšně) tuto možnost využili 27. 11. 1989 s jediným požadavkem - odmítnutí vedoucí úlohy KSČ.

Tentokrát by to byly požadavky dva  - vystoupení z EU a vystoupení z NATO.

 

 

 

 

Autor: Petr Máj | čtvrtek 31.8.2017 10:04 | karma článku: 27,32 | přečteno: 880x
  • Další články autora

Petr Máj

Cesta zrady – z Mnichova do Remeše

Pro země Koruny české druhá světová válka začala – ale i skončila, zradou. Ta první, Mnichovská, se nás týkala bezprostředně. Ta druhá, Remešská, sice nepřímo, ale i tak dosti znatelně zasáhla do mnoha dějů u nás -

19.5.2020 v 7:53 | Karma: 27,08 | Přečteno: 843x | Diskuse| Politika

Petr Máj

Komunisté zase vyskakují…?

Článek s tímto názvem byl zveřejněn dne 15. prosince, tedy včera a najdete jej lehce, neboť je (v době vydání tohoto článku) umístěn na titulní straně...

16.12.2019 v 14:22 | Karma: 36,13 | Přečteno: 1168x | Diskuse| Politika

Petr Máj

Slavnostní “bál” k třicátému výročí sametové revoluce skončil

Jen pachuť na rtech zůstává a smutná vzpomínka na události před oněmi třiceti lety... a obavy... a strach...

12.12.2019 v 14:06 | Karma: 34,15 | Přečteno: 1199x | Diskuse| Politika

Petr Máj

Poklona panu Babišovi - protože tohle fakt jinde nemají…

Pět let trestního stíhání nestačilo, „jede se dál“. Místo seriosního jednání o věcech státu se bude dál řešit kauza Babiš v parlamentu a místo adventního zamyšlení budou se česká náměstí plnit těmi,

5.12.2019 v 6:04 | Karma: 44,31 | Přečteno: 4430x | Diskuse| Politika

Petr Máj

Pomník vlasovců zatím v Řeporyjích nestojí a Kubera prozatím také na Tchaj-wanu není

Stejně tak je možná někde potenciální oběť nějaké úkladné vraždy, která doposud žije a její budoucí vrah ještě není vrahem, protože k vraždě prozatím nedošlo. Jenže důležité je především rozhodnutí k činu - nikoli dokonaný čin...

2.12.2019 v 7:30 | Karma: 28,01 | Přečteno: 567x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

ANALÝZA: Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik